2 din 5
2
Review-uri iPad
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Băi, tare mi-e că nu, pentru că în felul ăsta și-ar cam canibaliza vânzările la Mace.

Speranța e tot de la jailbreak!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

arata bine, mi-as dori si eu asa ceva, dar cand ma gandesc ca nu depind de nicio aplicatie pe iphone iar 90% sunt praf si pulbere, pe ipad o sa fie cam la fel. pt mine e un moft inca.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Tudore, o intrebare: daca inregistrezi iPad-ul US in store-ul american si ulterior vrei sa schimbi account-ul ca sa cumperi de pe un alt store, functioneaza?
Adica merge pe acelasi principiu cu iPhone-ul, la care poti schimba account-ul din iTunes store de pe MAc sau de pe telefon si iti accepta sa cumperi de pe orice store?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Am tot citit review-uri, dar mi se pare ca laptoapa e sfanta. Pentru mine, nimic nu se compara cu tastele si cu minunatul zgomot care provine de la lovirea lor. Ipadul mi se pare si mie un moft si nu vad nici un motiv pentru care mi-as dori asa ceva. Pana acum, cred ca e singurul produs Apple destinat maselor pe care nu mi-l doresc. Numitorul comun al mai multor review-uri e ca „touchscreenul” e viitorul. In ceea ce ma priveste, sper sa se produca mereu laptoape, pr principiul de acum: clamshell, taste etc. Batraneste. Io stiu?! Poate ca fiica-mea, care acum are doi ani si ceva, isi va dori, la adolescenta, in loc de laptoapa, un astfel de device. Sa fie santoasa. Eu raman old school. Thanks, but no, thanks. Oricat ar aduce a Star Trek, eu sunt fan Star Wars.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Woland - 11 Aprilie 2010 05:51 PM

Tudore, o intrebare: daca inregistrezi iPad-ul US in store-ul american si ulterior vrei sa schimbi account-ul ca sa cumperi de pe un alt store, functioneaza?
Adica merge pe acelasi principiu cu iPhone-ul, la care poti schimba account-ul din iTunes store de pe MAc sau de pe telefon si iti accepta sa cumperi de pe orice store?

Da, funcționează exact ca în cazul iPhone.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 11 Aprilie 2010 03:54 PM

arata bine, mi-as dori si eu asa ceva, dar cand ma gandesc ca nu depind de nicio aplicatie pe iphone iar 90% sunt praf si pulbere, pe ipad o sa fie cam la fel. pt mine e un moft inca.

Am două aplicații foarte mișto pe iPad care nu au echivalent nici măcar pe Mac, dară-mi-te pe iPhone. Iar diferența între iPhone și iPad este foarte mare. Cine nu a încearcat un iPad are senzația că e “doar un iPod Touch mare”. Nu-i deloc așa, absolut deloc.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.11.08

Din punctul meu de vedere este doar un iPhone mai mare si cu cateva functionalitati in pus (in principal datorita marimii ecranului)

Nashpa ca aplicatiile de iPhone, chiar daca zic eu ca le poti folosi, in momentul in care dau zoom (sau 2x) “se sparg” (se pixelizeaza) si arata nashpa ... Pe mine unul ma enerveaza chestia asta.

Altfel, jucaria sau ” telefonul imens” cum ii spune baiatul meu de 4 ani este super, iar cu aplicatiile facute pentru iPad ... este demential smile

Nu il poti compara cu un laptop, deci cu siguranta nu se vor canibaliza, dar pentru vacante, este mult mai practic sa il iei dupa tine.

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Tudor - 11 Aprilie 2010 09:08 PM

Am două aplicații foarte mișto pe iPad care nu au echivalent nici măcar pe Mac, dară-mi-te pe iPhone.

Și care-ar fi alea? Că m-ai făcut curios.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08

Si pe mine smile vreau si eu.

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru cei interesați: am publicat un review la Pages, programul pentru editare de text din suita iWork pentru iPad.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 11 Aprilie 2010 09:43 PM

Am două aplicații foarte mișto pe iPad care nu au echivalent nici măcar pe Mac, dară-mi-te pe iPhone.

Prima ar fi Elements pe care o puteți vedea în acțiune aici. Are 1,74 GB (!) și cui i-am arătat-o a rămas efectiv cu gura căscată, chiar dacă nu era foarte pasionat de știință. Ar trebui să intre ca material didactic obligatoriu pentru școli.

A doua ar fi fost Star Walk, pentru pasionații de astronomie, dar ca să fiu corect referitor la afirmația mea, am descoperit că are și o variantă pentru iPhone.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08
Tudor - 12 Aprilie 2010 02:32 PM
toma - 11 Aprilie 2010 09:43 PM

și cui i-am arătat-o a rămas efectiv cu gura căscată, chiar dacă nu era foarte pasionat de știință.

Ai dreptate! Chiar te lasa cu gura cascata.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Am avut și eu ocazia astăzi să butonez 1/2 ore un iPad.

It’s freaking awesome smile

Husa de la Apple nu e perfectă - când o îndoi spre spate ca să o transformi în stand nu se îndoaie perfect din “balamale” și ca urmare nu stă foarte stabil iPad-ul în picioare (și pe lat, și pe lung). Stă dacă îl pui, dar dacă se mișcă masa cât de puțin pică.

Bateria ține bine. În juma’ de oră de butonat am consumat doar 1%

Intr-adevăr - după vre-o 20 de min de ținut intr-o singură mână (dacă ai mușchi de șoarece de birou ca mine), se simte că e cam greu.

Nu poate fi folosit afară în soare - se văd doar amprentele de pe ecran smile

Cu toate astea, o să-mi iau și eu unul. grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Hop si eu! Din seara asta posesorul unui iPad de 64GB. Incep sa ma joc cu el acum

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 12 Aprilie 2010 05:46 PM

Husa de la Apple nu e perfectă - când o îndoi spre spate ca să o transformi în stand nu se îndoaie perfect din “balamale” și ca urmare nu stă foarte stabil iPad-ul în picioare (și pe lat, și pe lung). Stă dacă îl pui, dar dacă se mișcă masa cât de puțin pică.

Probabil ca nu a fost fixată bine (sau deloc) în clenciul de pe spate. Dacă o fixezi nu pică deloc, este foarte stabilă.

Semnătură 

⌘-N

2 din 5
2