Ti-as sugera sa ai putina rabdare si sa citesti cam tot ce s-a scris in ultima zi in toata aceasta rubrica numita iPad, vei vedea ca o parte din probleme au rezolvari. Da are si minusuri, de-aia nici nu este facut pentru oricine. Cat despre faza cu smecheria, as zice ca astsa e valabila doar la noi in tara.
Am citit. Adică să aștept jailbreak-ul? Nu mulțam fain am trecut prin asta de la primul ifon 3g și nu vreau neam.
Spune-mi sincer: dacă ai ifon 3gs și Macbook Air îți cumperi iPad? Da sau nu.
Da, aici ai dreptate, nu prea ai de ce. Acum depinde mult si in ce domeniu lucrezi pentru ca un ipad poate sa te ajute foarte mult.
- nu merge senzorul de luminozitate cum trebuie
- are difuzorul jos in pozitie portrait si mereu il acoperi cu mana
- nu are marcate pe fata frontala pozitiile butoanelor de pe margini; ca urmare nu exista repere asupra pozitiei in care tii tableta si mereu cauti volumul
- ecranul e extrem de glossy si se vad amprentele extrem de usor pe el
- tastatura are hibe. Detalii pe forumuri, nu functioneaza ca o tastatura clasica de Mac
- are o greutate si o forma care o fac imposibil de tinut in mana confortabil. Ai mereu senzatia ca o sa intelegi cum trebuie tinuta, doar ca inca nu te-ai prins
Multe sunt minore si tin de design. Multe se vor rezolva prin updateuri.
- nu merge senzorul de luminozitate cum trebuie
- are difuzorul jos in pozitie portrait si mereu il acoperi cu mana
- nu are marcate pe fata frontala pozitiile butoanelor de pe margini; ca urmare nu exista repere asupra pozitiei in care tii tableta si mereu cauti volumul
- ecranul e extrem de glossy si se vad amprentele extrem de usor pe el
- tastatura are hibe. Detalii pe forumuri, nu functioneaza ca o tastatura clasica de Mac
- are o greutate si o forma care o fac imposibil de tinut in mana confortabil. Ai mereu senzatia ca o sa intelegi cum trebuie tinuta, doar ca inca nu te-ai prins
Multe sunt minore si tin de design. Multe se vor rezolva prin updateuri.
- la mine merge senzorul de luminozitate fara probleme
- poti sa il ti cu difuzorul in sus ca sa nu il acoperi cu mina
- are marcaje , home buton
- da asa este
- inca nu m-am prins care dar mai caut pe forumuri, evident nu functioneaza ca pe mac
- pina la urma te prinzi
Cred ca esti singurul la care functioneaza senzorul de lumina.
Intr-o saptamana l-am vazut ajustand luminozitatea de doua ori. Cel putin eu m-am resemnat si astept un update de firmware dar pe la americani au schimbat nebunii cate 3-4 ipaduri si tot degeaba.
Eu inca nu am testat un iPad dar legat de camera:
- ar putea sa o puna usor inclinata astfel incat cand il tii iPad-ul inclinat (spre spate) camera sa fie dreapta si sa bata drept in fata in asa fel incat sa te vezi; beneinteles asta ar insemna sa-l folosesti doar in mod portrait (adica cu butonul de home jos);
Problema cu camera (pentru mine) o am si la MacBook-ul ce-l am in posesie:
- camera e perfect “paralela” cu ecranul (asa mi se pare mie) si daca inclin ecranul (in fata sau in spate) nu ma vede bine.
Parerea mea e ca la laptopuri (si la iPad daca o sa puna) camera ar trebui pusa putin inclinata astfel incat daca tii ecranul deschis la mai mult de 45 grade inclinatie (spre spate) camera sa te vada direct in fata asa cum trebuie.
Sper ca m-am facut inteles (inca nu am baut cafeaua). :D
Parerea mea e ca la laptopuri (si la iPad daca o sa puna) camera ar trebui pusa putin inclinata astfel incat daca tii ecranul deschis la mai mult de 45 grade inclinatie (spre spate) camera sa te vada direct in fata asa cum trebuie.
Nu se poa’ Nu știi cum ține omu’ dispozitivul. La servici datorită spațiului laptoapa stă cu ecranul la 90°, nu am loc să-l las pe spate. La fel cu iPad-ul - dacă stă pe keyboard dock pe o măsuță mai joasă, camera ar trebui să fie îndreptată în sus…
La iPad 2 o să trebuiască să-i pună pan-tilt la cameră
Mi nu imi place ca din cauza iPad-ului, viitorul iPhone va avea un ecran mai mic de rezolutie mai mare - mai putin lizibil iar MacBook Air incepe sa fie ignorat (sper temporar).
Toate pentru a face loc mai bine in gama Apple iPad-ului.
Cum printez de pe iPad? Acasa e simplu, prin AirPort Extreme; dar oriunde in alta parte (mai ales fara acces la vreo retea)? Are functia de print iPad-ul?
Jobs zice ca it will come. Sper ca nu asa cum e ilustrat