Probabil in Iunie/iulie cu noul iPhone 4G, mai devreme nu as crede.
Scot acuma un sneak peak sa cumpere lumea si mai multe iPad-uri, sa arate cat de mare va fi potentialul iPadului cu iPhone OS 4.0
Se baga careva la beta anul asta? Eu am incercat in 2009 si cu exceptia unor mici probleme nesemnificative totul a mers ok, peste asteptari in orice caz. De data asta insa lucrurile se complica, pentru ca noua versiune necesita o configuratie mai puternica iar eu n-am upgradat la 3GS (mi s-a parut un simplu upgrade plicticos, asa ca sa mai treaca un an, cum faceau cei de la Nokia si puneau un “i” in fata, de la “improved”). Probabil nici 3GS-ul nu va putea beneficia de toate noutatile OS 4.0, asa cum nici iPhone 1.0 si iPhone 3G nu au primit 3.0-ul full options, dar cu siguranta se va descurca mai bine decat modelele anterioare.
Se baga careva la beta anul asta? Eu am incercat in 2009 si cu exceptia unor mici probleme nesemnificative totul a mers ok, peste asteptari in orice caz. De data asta insa lucrurile se complica, pentru ca noua versiune necesita o configuratie mai puternica iar eu n-am upgradat la 3GS (mi s-a parut un simplu upgrade plicticos, asa ca sa mai treaca un an, cum faceau cei de la Nokia si puneau un “i” in fata, de la “improved”). Probabil nici 3GS-ul nu va putea beneficia de toate noutatile OS 4.0, asa cum nici iPhone 1.0 si iPhone 3G nu au primit 3.0-ul full options, dar cu siguranta se va descurca mai bine decat modelele anterioare.
Eu instalez 4.0 beta, cu conditia sa fie stabil, daca merge cum a mers 3.0 e ok, cu 3.0 nu am avut probleme cat a fost in beta. Astept pana vineri/sambata sa vad ce zice lumea de el, si daca e ok il pun. Eu nu imi fac probleme de cerinte, am un 3Gs sper sa fie OS-ul utilizabil.
E tare ca nu trebuie sa asteptam cateva saptamani de la anunt pana la evenimentul propriu-zis. E joi!
Pentru mine urmatoarea generatie iPhone e un must-have (si iPhone OS 4.0 implicit) deci sunt direct interesat. Trebuie si banii economisiti prin renuntarea la iPad cheltuiti pe ceva.
Sunt curios ce generatii vor fi excluse de la 4.0. Primul iPhone mai mult ca sigur dar 3G-ul chiar daca are in mare acelasi HW inca se vinde si nu ar da bine pentru Apple sa nu il mai suporte.
@MirceaHR: Super, imi amintesc ca tu ai fost primul care a incercat 3.0 anul trecut si ai postat si un review consistent pe forum. Sper sa repeti figura once again.
@gorrocs: Da, e clar, a patra generatie se anunta ca un must-have, trebuie sa upgradez urgent, macar si pentru ca nu ma mai tine bateria daca nu pentru multitudinea de noutati. Pana una-alta, joi o sa fim din nou pe live bloguri conectati la eveniment, deja imi fac programul, abia astept.
@BadBully: Beta-ul o sa-l poti lua **********************. Daca nu esti developer sau nu cunosti pe nimeni care este si accepta sa iti inregistreze telefonul la Apple ca terminal de testare, nu incerca nimic pentru ca n-o sa mearga, il instalezi degeaba.
Edit by Admin: mai citiți și voi regulamentul ...
[ Modificat: 07 Aprilie 2010 07:34 AM de Administrator ]
E tare ca nu trebuie sa asteptam cateva saptamani de la anunt pana la evenimentul propriu-zis. E joi!
Pentru mine urmatoarea generatie iPhone e un must-have (si iPhone OS 4.0 implicit) deci sunt direct interesat. Trebuie si banii economisiti prin renuntarea la iPad cheltuiti pe ceva.
Sunt curios ce generatii vor fi excluse de la 4.0. Primul iPhone mai mult ca sigur dar 3G-ul chiar daca are in mare acelasi HW inca se vinde si nu ar da bine pentru Apple sa nu il mai suporte.
sper sa fie suportat si iphone 3G !!!
[ Modificat: 07 Aprilie 2010 05:48 AM de radon4sm ]