1 din 6
1
iphone 4.0 os joi 8 aprilie :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

http://www.appleinsider.com/articles/10/04/05/apple_to_introduce_iphone_os_4_0_on_april_8.html

[ Modificat: 05 Aprilie 2010 05:13 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Asteptam cu nerabdare….smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Deci avem 3 zile să facem upgrade la 3.1.x că după aia nu mai semnează Apple cheile decât pentru 4.0.

EDIT: pardon. Avem până la WWDC la vară smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

se anunta joi dar cind va fi disponibil, oare?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
para - 06 Aprilie 2010 01:56 PM

se anunta joi dar cind va fi disponibil, oare?

Probabil in Iunie/iulie cu noul iPhone 4G, mai devreme nu as crede.
Scot acuma un sneak peak sa cumpere lumea si mai multe iPad-uri, sa arate cat de mare va fi potentialul iPadului cu iPhone OS 4.0

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

http://www.tuaw.com/2010/04/05/whats-in-the-iphone-4-0/

Se baga careva la beta anul asta? Eu am incercat in 2009 si cu exceptia unor mici probleme nesemnificative totul a mers ok, peste asteptari in orice caz. De data asta insa lucrurile se complica, pentru ca noua versiune necesita o configuratie mai puternica iar eu n-am upgradat la 3GS (mi s-a parut un simplu upgrade plicticos, asa ca sa mai treaca un an, cum faceau cei de la Nokia si puneau un “i” in fata, de la “improved”). Probabil nici 3GS-ul nu va putea beneficia de toate noutatile OS 4.0, asa cum nici iPhone 1.0 si iPhone 3G nu au primit 3.0-ul full options, dar cu siguranta se va descurca mai bine decat modelele anterioare.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
AppleGeek - 06 Aprilie 2010 03:44 PM

http://www.tuaw.com/2010/04/05/whats-in-the-iphone-4-0/

Se baga careva la beta anul asta? Eu am incercat in 2009 si cu exceptia unor mici probleme nesemnificative totul a mers ok, peste asteptari in orice caz. De data asta insa lucrurile se complica, pentru ca noua versiune necesita o configuratie mai puternica iar eu n-am upgradat la 3GS (mi s-a parut un simplu upgrade plicticos, asa ca sa mai treaca un an, cum faceau cei de la Nokia si puneau un “i” in fata, de la “improved”). Probabil nici 3GS-ul nu va putea beneficia de toate noutatile OS 4.0, asa cum nici iPhone 1.0 si iPhone 3G nu au primit 3.0-ul full options, dar cu siguranta se va descurca mai bine decat modelele anterioare.

Eu instalez 4.0 beta, cu conditia sa fie stabil, daca merge cum a mers 3.0 e ok, cu 3.0 nu am avut probleme cat a fost in beta. Astept pana vineri/sambata sa vad ce zice lumea de el, si daca e ok il pun. Eu nu imi fac probleme de cerinte, am un 3Gs sper sa fie OS-ul utilizabil.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

E tare ca nu trebuie sa asteptam cateva saptamani de la anunt pana la evenimentul propriu-zis. E joi!

Pentru mine urmatoarea generatie iPhone e un must-have (si iPhone OS 4.0 implicit) deci sunt direct interesat. Trebuie si banii economisiti prin renuntarea la iPad cheltuiti pe ceva.

Sunt curios ce generatii vor fi excluse de la 4.0. Primul iPhone mai mult ca sigur dar 3G-ul chiar daca are in mare acelasi HW inca se vinde si nu ar da bine pentru Apple sa nu il mai suporte.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.09

De unde instalati voi beta-ul ca sunt si eu interesat de el?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

@MirceaHR: Super, imi amintesc ca tu ai fost primul care a incercat 3.0 anul trecut si ai postat si un review consistent pe forum. Sper sa repeti figura once again. smile

@gorrocs: Da, e clar, a patra generatie se anunta ca un must-have, trebuie sa upgradez urgent, macar si pentru ca nu ma mai tine bateria daca nu pentru multitudinea de noutati. Pana una-alta, joi o sa fim din nou pe live bloguri conectati la eveniment, deja imi fac programul, abia astept.

@BadBully: Beta-ul o sa-l poti lua **********************. Daca nu esti developer sau nu cunosti pe nimeni care este si accepta sa iti inregistreze telefonul la Apple ca terminal de testare, nu incerca nimic pentru ca n-o sa mearga, il instalezi degeaba.

Edit by Admin: mai citiți și voi regulamentul ...

[ Modificat: 07 Aprilie 2010 07:34 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
gorrocs - 06 Aprilie 2010 07:32 PM

E tare ca nu trebuie sa asteptam cateva saptamani de la anunt pana la evenimentul propriu-zis. E joi!

Pentru mine urmatoarea generatie iPhone e un must-have (si iPhone OS 4.0 implicit) deci sunt direct interesat. Trebuie si banii economisiti prin renuntarea la iPad cheltuiti pe ceva.

Sunt curios ce generatii vor fi excluse de la 4.0. Primul iPhone mai mult ca sigur dar 3G-ul chiar daca are in mare acelasi HW inca se vinde si nu ar da bine pentru Apple sa nu il mai suporte.

sper sa fie suportat si iphone 3G !!!

[ Modificat: 07 Aprilie 2010 05:48 AM de radon4sm ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@AppleGeek : am de gand sa fac si anul asta un review la 4.0 repet, sper sa fie stabil, daca este ok, repet figura.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München

Stie cineva de la cat este prezentarea, si pe unde s-ar putea urmari live (si chat)?

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

E appleinsider vor aparea link-uri cu prezentarea live.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Prezentarea nu va fi live. Va aparea peste cateva ore inregistrarea (in iTunes Store si pe site la Apple).

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 

daca aflati de bloguri sau siteuri care transmit live postati va rugam link-urile si aici.
inteleg ca este de la 8 ora romaniei?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

1 din 6
1