Am un iPhone 3G, imi pare rau ca nu va putea avea multitasking, dar nici nu sunt disperat… mi-ar placea sa pot lasa Skype si Yahoo! Mess deschise, dar in rest nu am simtit nevoia… Cred ca cel mai bine e sa vad urmatorul iPhone si atunci voi lua decizia daca vreau sa-mi schimb 3G-ul, multitasking-ul nu ma convinge deocamdata.
...multitasking-ul nu cred ca te poate impinge spre a lua un nou iPhone, poate urmatorul iPhone…
Exact asta e motivul pt care fac acest preview cei de la Apple….pt a vedea ce te convinge sa iei urmatorul iPhone. Ei iti prezinta niste optiuni si pr urma se baga ca magnetii pe toate site-urile mari care comenteaza iPhone-ul si culeg feedbackul acestui preview….pe urma actioneaza in consecintza.
OS 4.0 aduce mai multe ca multitasking ASA ca si 3G va avea parte de ele
Da, vorbeam doar despre ce nu va merge pe iPhone 3G, ma bucur sa am update-ul.
Cred ca Mail unificat e super, nu mai ai nevoie sa treci de la un cont mail la altul, iar mail-urile pot fi vazute ca thread (ca pe Gmail).
Folders e cool, mai curata paginile intregi de icoane si iti permite sa pui pana la 2000 de aplicatii, in loc de 180 pana acum.
iBooks pe iPhone, le mai lipseste si o versiune pe Mac si sa se sincronizeze cu versiunea de iPad, ca Amazon Kindle.
Optiuni pt wallpapers… interesant.
Suport mai bun pt entreprise, platforma pt jocuri Game Center (gen xbox live) si iAd, reclamele vor arata in sfarsit mai bine pe tel.
Dar cum inchizi o aplicatie? Exista si un task manager ceva?
Referitor la task manager : ” Q: How do you close applications? A: If you want to kill an app…you don’t have to. We architected something so the user doesn’t have to be the custodian of applications. We’ll give the apps in the foreground as needed. The user doesn’t have to worry about that at all. The user just uses things.
In multitasking, if you see a task manager, they blew it. Users shouldn’t have to ever, ever, ever think about that stuff. “
Asta e din Q&A-ul de mai devreme. De inchis o aplicatie propiu zis nu stiu cum se face…si eu sunt curios, sa vedem cat de stabil o fi 4.0 zilele astea, si poate il pun si aflu atunci