5 din 6
5
iphone 4.0 os joi 8 aprilie :)
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Care or fi celelalte trei categorii de imbunatatiri?; au fost prezentate 7 din 10. Astea 3 o sa indemne lumea catre noul iPhone.

Steve a zis ca tot ce am vazut in keynote o sa mearga pe 3GS si ultimele Touch-uri, dar la un moment dat a spus ca pe astea o sa mearga “pretty much everything”.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

HINT: un nou iPhone care va aveam mai multe ca 3GS din tot ce aduce OS 4.0. Exact cum a fost trecerea de la 3G la 3GS…...credeam ca e evident. Era si normal sa prezinte numai ce o sa mearga pe 3GS…doar nu vrei sa dezvalui ca va lansa un nou iPhone. Nu e stilul lui. Ne asteptam cu totii dar el nu zice niciodata….vrea sa fie surpriza mare…si sa ne dea pe toti pe spate. L-a facut de 3 ori pana acum….si a vazut ca merge. Aceeasi tactica si vara asta.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ichat cu front camera va fi disponibil pe iphone 4g din ce am citit pe appleinsider

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Majoritatea site-urilor dau ca sigur si un display cu rezolutie mai mare (cel mai probabil VGA, daca se hotarasc sa mentina acelasi raport lungime/latime de 3/2), sper cu tehnologie LED ISP. Nu cred insa in bateria user-replaceble despre care se tot discuta (si nici macar un slot microSD), pentru ca nu se potriveste cu filozofia companiei si trendul este sa nu mai existe asa ceva nici pe celelalte produse din portofoliul lor. Ar fi cazul sa vina totusi cu o baterie considerabil mai buna, atat dpdv al capacitatii de stocare cat si al duratei de viata. E incredibil cat de mult s-a dezvoltat in anumite directii tehnologia si cat de putin in altele; in domeniul acumulatorilor, ultimul mare moment a fost trecerea de la modelele pe zinc-nichel la cele litiu-ion si litiu-polimer, in urma cu vreo 10 ani.

Sunt sigur ca, dpdv fizic, multitasking-ul poate functiona si pe 3G si pe 2G, dar nu puteau sa spuna ca e o simpla strategie de marketing, macar si pentru ca e prea evidenta manevra. In orice caz, cu sau fara multitasking, eu tot as upgrada la modelul de anul asta, care se anunta mai mult decat o versiune imbunatatita a precedentelor. Am fost o decizie buna sa sar peste 3GS, si sper ca a meritat asteptarea.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Sunt sigur ca, dpdv fizic, multitasking-ul poate functiona si pe 3G si pe 2G, dar nu puteau sa spuna ca e o simpla strategie de marketing, macar si pentru ca e prea evidenta manevra. In orice caz, cu sau fara multitasking, eu tot as upgrada la modelul de anul asta, care se anunta mai mult decat o versiune imbunatatita a precedentelor. Am fost o decizie buna sa sar peste 3GS, si sper ca a meritat asteptarea.

Așa am zis și eu înainte să pun 4.0 pe 3G. L-am folosit de azi-noapte până acum și pot spune că: se mișcă mai greu față de 3.1.3; nu mult mai greu dar cât să simți; cred că multitaskingul nu ar fi mers. 3G-ul are totuși aproape 2 ani..

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
Farfelkugel - 09 Aprilie 2010 12:06 PM

Așa am zis și eu înainte să pun 4.0 pe 3G. L-am folosit de azi-noapte până acum și pot spune că: se mișcă mai greu față de 3.1.3; nu mult mai greu dar cât să simți; cred că multitaskingul nu ar fi mers. 3G-ul are totuși aproape 2 ani..

Ai pus 4.0 pe 3G ? Nu te intreb cum..ci doar impresii. In afara de ce ai spus mai sus, vino cu mai multe detalii

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Wallpaper-ul default de pe iPhone OS 4.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.03.09

de unde ati luat iphone firmware 4.0 ca nu-l gasesc si din itunes nu vrea update imi spune ca sunt la zi cu 3.1.3 stima

Semnătură 

MacBook Air 11’ i5 128SSD
iPhone 6 16gb SpaceGry
iPod Shufle 1st and 4th
IPod Video 5.5th 80GB

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Mai asteapta nitel…ca nici aplicatii pentru el nu au aparut,e pentru dezvoltatori deocamdata si cei descurcareti.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Alex Andreescu - 09 Aprilie 2010 01:26 PM

Ai pus 4.0 pe 3G ? Nu te intreb cum..ci doar impresii. In afara de ce ai spus mai sus, vino cu mai multe detalii

Păi poți să mă întrebi că nu-i secret smile
Detalii: clar nu e pt cine vrea sa-i meargă totul perfect, cel puțin nu încă. Aplicațiile 3rd party mai crapă din când în când, sunt tot felul de buguri, nu merge sync-ul cu itunes cum trebuie..pe scurt BETA. Da nu-i problemă că are și părți bune: unified inbox-ul din mail e un mare plus. Foarte binevenit! Folders sunt folositoare, acum am doar 2 ecrane, majoritatea appsurilor au ajuns în foldere. Multitasking nu îmi merge că am un 3G și cum ziceam mai sus nu cred că au pus limitarea din calcul ci pt că deja se mișcă mai greu. La ibooks nu m-am băgat că încă nu a ajuns în store-ul de uk unde am eu cont. Notes se sincronizează prin .mac mai nou. Ce să zic, pare promițător.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Hai că nu a fost greu gizmodo.com/5513441/iphone-os-40-jailbroken-within-24-hours

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Eu cred ca dinadins se lasa asa usor cu jailbreak…

Ati vazut noile functii erau deja partial pe telefoanele jailbreaked…si testate bine mersi. JB un rau necesar

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
Farfelkugel - 09 Aprilie 2010 04:55 PM
Alex Andreescu - 09 Aprilie 2010 01:26 PM

Păi poți să mă întrebi că nu-i secret smile
Detalii: clar nu e pt cine vrea sa-i meargă totul perfect, cel puțin nu încă. Aplicațiile 3rd party mai crapă din când în când, sunt tot felul de buguri, nu merge sync-ul cu itunes cum trebuie..pe scurt BETA. Da nu-i problemă că are și părți bune: unified inbox-ul din mail e un mare plus. Foarte binevenit! Folders sunt folositoare, acum am doar 2 ecrane, majoritatea appsurilor au ajuns în foldere. Multitasking nu îmi merge că am un 3G și cum ziceam mai sus nu cred că au pus limitarea din calcul ci pt că deja se mișcă mai greu. La ibooks nu m-am băgat că încă nu a ajuns în store-ul de uk unde am eu cont. Notes se sincronizează prin .mac mai nou. Ce să zic, pare promițător.

Din pacate Apple a facut o porcarie cu OS-ul pt. 3G de la 3.0 incepand. Cand 3.0 era in beta se misca foarte bine pe 3G, iar ultimul beta 3.0 mergea pe 3G mai bine decat 3.0 final. De ce? Ca sa isi promoveze noul 3Gs…multi nu au de unde sa stie dar in beta, 3.0 era foarte “snappy”. Ideea e ca, 3.0 se misca prost pe 3G in comparatie cu 3GS-UL. Normal (ma rog, ‘normalul strategiei de vanzari’) ca 4.0 pe 3G merge prost. Eu folosesc de aprox. 24h 4.0 pe 3Gs-ul meu, si vreau sa iti spun ca lucrurile merg bine(am avut probleme cu instalarea lui)...Nu stiu daca apuc in noaptea asta, dar promit ca pana duminica noapte cel tarziu am sa scriu un review detaliat despre 4.0beta1, facut pe un 3Gs.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Am instalat 4.0 beta 1 pe 3G si merge foarte bine:) Partea nasoala si aiurea e ca iTunes nu stie ca pe iPhone eu am creat foldere si daca ii dau sync, imi scoate aplicatiile din foldere si trebuie sa le sortez din nou. In rest toate bune si frumoase. Exista un bug cand sunt in apel, nu merge din prima sa activez keypad, sau sa pun pe speaker. Dar banuiesc ca il vor rezolva ei. Pacat ca nu merge multitasking:)

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

Pai ai putea sa-l activezi wink

în N82AP.plist setezi multitasking=TRUE

Bafta.

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

5 din 6
5