MATLAB pe Mac?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Ma intereseaza daca este cineva aici care foloseste Matlab pe Mac? (http://www.mathworks.com/products/matlab/) Eu momentan folosesc varianta pentru Windows (pentru care eram nevoit sa instalez Windows-ul pe masina virtuala), dar in viitor intentionez sa cumpar varianta pentru Mac. Aici apare problema mea: pe unele siteuri am citit ca Matlab-ul pentru Mac difera partial de Matlab-ul pentru Windows. M-ar interesa ce anume este diferit si cat de diferit este? Oricat de mult am cautat pe internet, nu am gasit niciunde ceva concret. Diferente de design si de meniu nu m-ar deranja in mod special, dar daca difera si modul de lucru sau functionalitatea atunci ar fi problema… Ma poate ajuta cineva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

L-am avut eu acum mai multi ani, dar nu sunt un expert in matlab, n-am observat diferente. Poti sa-l cauti ************ pana te hotarasti, astia parca nu au trial.

Edit by Admin: nenea .ral:cr, ce sfat e ăsta ?

[ Modificat: 07 Aprilie 2010 05:56 AM de Administrator ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu folosesc fara probleme Matlab pe Mac de 2 ani. Chiar intens in prima parte a anului trecut cand am lucrat la proiectul de diploma. Nu este nativ, ruleaza sub X11 dar fara sa afecteze functionalitatea sau performantele.

Nu am intalnit diferente fata de varianta de Windows. Eu folosesc acum Matlab 7.6 (R2008a), am vrut sa cumpar varianta R2009b Student (doar $99) acum cateva luni dar nu le-a placut ceva la cardul meu si atunci am zis sa fie sanatosi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

@gorrocs: Multumesc pentru informatii, cam asta m-a interesat. Stiam ca nu merge nativ, dar nu stiam daca asta afecteaza sau nu functionalitatea in ansamblu a programului. Pe internet scrie ca unele lucruri sunt realizate altfel la varianta pentru Mac (din motivul ca nu merge nativ), dar exact nu scria niciunde daca de functionat functioneaza la fel sau nu.