Magazinul Apple.ro chiar vinde ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Buna,

La spartul targului m-am hotarat si eu sa-mi iau un iPod Nano 4G. Evident de pe store.apple.ro , unde este si la oferta si au introdus si reducere student.

Ceea ce uita cei de acolo sa spuna este ca nimeni nu te baga in seama !

Scenariu:

* Comanda facuta acum 3 zile cu email primit de confirmare.
* Acum 2 zile sun eu la ei sa-i intreb daca se onoreaza comenzile. Un tip acolo ce mi-a spus ceva de genul “suntem in renovari pe aici, acum am vazut email-ul, trimit imediat raspunsul pe email cu numarul de fax (pentru reducerea student 5%).”
* Nici pana azi nu am mai primit vre-un email sau telefon.

Evident ca ieri m-am dus frumos si mi-am cumparat alta jucarie de banii respectivi. Non-Apple .

Acum stau si ma intreb: oamenii astia chiar vor sa faca bani ?

Stiu ca unii membri MacUser ar vrea sa “promoveze” mac-ul, etc. De ce ar vrea ei asa ceva cand nici macar Apple.ro nu se streseaza ?

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Ok, sincer nu ma mira ca ai avut probleme cu situl store.apple.ro, deoarece ei sunt inca la inceput cu vanzarile directe(nu incerc sa le gasesc scuze), insa ce nu inteleg e, daca nu a mers sa iei de la ei de ce ti-ai schimbat si optiunea de produs, din moment ce erau atatea variante ca sa il iei de altundeva ex: noumax, macgallery, emag, careffour, media galaxy. Eu personal daca n sunt multumit cum sunt servit intr-un loc, ma duc in altul unde au acelasi produs (sau serviciu) insa stiu sa se poarte cu clientii.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Deoarece pe site-ul lor ipod-ul respectiv era la “reducere” si parea sa merite 1000 ron. De fapt reducerea respectiva aducand pretul cam la fel cu cel din germania (chiar si adaugand incarcatorul ala).

Asadar, eram dispus sa iau la un pret “barely” corect. Iar in restul magazinelor de prin Timisoara un adaos de te sperii.

Asa ca decat sa-mi bat joc de banii mei mi-am schimbat celularul si am luat unul ce stie si mp3-uri, etc.

Plus ca nu e chestia ce te duci la alt magazin esti servit mai bine. Daca “producatorul” aka apple.ro nu se poarta ok cu tine de ce sa caut motis sa-i bag bani in buzunar cautand ca bezmeticul alta oferta ?

Sincer imi jurasem sa nu mai cumpar nimic apple din Romania dupa ce am avut baterie ce trebuia schimbata gratuit de Apple si nimeni din Romania nu a vrut sa o faca pentru ca aveam iBook-ul luat la second. A trebuit sa vorbesc singur cu Apple Austria ca sa-mi trimita replacement. Evident ca din .RO nici macar nu s-au obosit sa-mi dea vre-o mana de ajutor sau sa contacteze ei mai departe pe cineva. Trist.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am eu o teorie care s-a verificat şi se verifică foarte bine în practică: dealerii Apple din Romania nu dau 2 bani pe clienţii persoane fizice, preferând să-şi îndrepte atenţia către clienţii persoane juridice care pot “înghiţi” cantităţi mari de produse Apple (advertising, pre-press, tipar). Adică acolo unde banul iese uşor şi în cantităţi mari. Deh, aşa-i în business…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Acum sincer problema ta nu trebuie sa fie cu apple, pana la urma apple.ro e I.R.I.S., distribuitorul, ca au voie sa foloseasca numele si trade mark-urile nu inseamna chiar totul, problema ta e cu Romania si cu stilul de operare din Ro. Eu am trait povesti asemanatoare cu Sony romania, care erau “plini de interes” sa ma ajute la probleme de servisare. Sincer eu zic ca e pacat ca nu ti-ai luat nano ca mie mi se pare genial, insa gusturile nu se discuta. Dar dupa cum ai spus si tu ai ales altceva si pt ca ai avut un buget in care trebuia sa te incadrezi totusi
http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-player-apple-ipod-nano-4gb-alb—pma005fba
si la ei nu prea sunt probleme si iti si vine imediat produsul

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nu era vorba de buget de incadrat. Telefonul e mai scump. Insa nici nu-mi place sa stiu ca sunt tepuit pe fata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 12 August 2006 03:18 AM

Am eu o teorie care s-a verificat şi se verifică foarte bine în practică: dealerii Apple din Romania nu dau 2 bani pe clienţii persoane fizice, preferând să-şi îndrepte atenţia către clienţii persoane juridice care pot “înghiţi” cantităţi mari de produse Apple (advertising, pre-press, tipar). Adică acolo unde banul iese uşor şi în cantităţi mari. Deh, aşa-i în business…

Hehe. Poate daca puneam din greseala 1000 de iPod-uri ma sunau instantaneu :D

Semnătură