A cumparat cineva iPad de pe okazii.ro? Ofertele s-au inmultit, nu cred ca mai poate fi vorba de teapa…
Sunt curios fiindca unele oferte sunt avantajoase si m-ar tenta.
Practica arata ca dealeri din RO comercializeaza la un pret mai mare cu 30-40 % fata de cel din State. Modelul wi-fi de 16 GB o sa fie la 2300-2400 RON, si disponibilitatea lui aici va prin vara sau toamna.
Oricum, in afara de okazii, nu am vazut ca iPad-ul sa fie de vanzare pe vreun alt site.
In clipa in care se va lansa in Europa va fi instantaneu la noi, pe diverse canale mai mult sau mai putin oficiale.
Din Italia ajunge in aceeasi zi
In general la noi se vinde totul cam cu 10% mai scump decat in restul Europei. Un pret normal ar fi pe la 20-25% in plus fata de preturile din US, dat fiind ca se adauga transport (cam 4%) si TVA 19%.
Eu am cumparat astazi un iPad de 32gb chiar de pe okazii. Am licitat SI tot in aceiasi zi l-am SI cumparat. Acum scriu chair de pe el. Interesanta jucarie si excellenta pentru acasa. Abia astept versiunea 3g si update soft 4.0
Face toti banii.. Cel putin pt mine.. Sa stau in pat sa ma uit pe net si sa citesc email-urile.. Au viziune ce mai.. Mare diferenta fata de iphone ca si utilizare casnica / eu astept 3g-ul ca nu ma mai car cu lapu dupa mine cand merg in oras la intalniri.
Muahaha, astia sunt nesanatosi pe okazii. 800 EUR pt 16 GB WiFi adus in tara…baietasii astia chiar nu se gandesc ca in 2 saptamani apare 3G-ul in EU si nu mai ia nici dracu’ la pretul asta?
Eu am cumparat astazi un iPad de 32gb chiar de pe okazii. Am licitat SI tot in aceiasi zi l-am SI cumparat. Acum scriu chair de pe el. Interesanta jucarie si excellenta pentru acasa. Abia astept versiunea 3g si update soft 4.0
Poate faci un scurt review… De exemplu eu am cateva nelamuriri, desi am citit o gramada review-uri pe net: despre digital compas, despre gps (la versiuanea wifi+3g), compatibilitatea cartelei sim din Ro cu cea de pe iPad, etc. Nu dezvolt ca sa nu fiu off-topic (exista deja un topic cu review iPad).
Intrebarea mea era cat ai dat pe el si cum ai reusit sa intri in posesia lui imediat (acolo scrie ca se face comanda, achitand un avans, etc)?
rrd, hai sa-ti explic eu cum e treaba ca sunt deja cunoscator la cate tepe am evitat in ultima saptamana..
Intr-o prima faza ai vazut pe okazii pe cei care expediaza direct din US. Preturile respective includ transport, dar vamuirea e in sarcina ta in Romania, iar plata se face in avans.
Acum se desfaoara faza a doua: “baietii” de pe la noi au inceput sa cumpere en-gros de la aia care expediau din US, le vamuiesc ei si ti le vand tie la preturi pe masura. Asa ca la ora actuala daca vrei gasesti pe stoc in Bucuresti, doar ca vezi pretul mai sus in postul meu.
Merci woland!
E clar, rabdare ca o sa apara si la noi curand.
Sper sa nu se intample ca in situatia Iphone-ului, care pana cand a aparut la noi, in State deja se vindea urmatoarea generatie…
Indoi-m-as. Romania nu e US si dupa umila mea parere cei care cumpara acum sunt fanii. Mai asteapta cateva saptamani si cererea o sa scada fiindca nu prea vad multi sa dea 800 EUR pe un iPad.
Cuplat cu lansarea in EU a tuturor modelelor si cu posibilitatea de a aduce din Italia intr-o zi orice model…timpul nu lucreaza in favoarea baietilor.
In anumite tari din Europa va aparea la sfarsitul lui apr. (cica pe 28 in UK). La noi, cine stie… Daca nu mai aveti rabdare si vreti sa evitati okazii, poate incearca cineva borderlinx. Confom estimarii ajunge pe la 19 mil. (16gb) cu toate taxele.
Poate faci un scurt review… De exemplu eu am cateva nelamuriri, desi am citit o gramada review-uri pe net: despre digital compas, despre gps (la versiuanea wifi+3g), compatibilitatea cartelei sim din Ro cu cea de pe iPad, etc. Nu dezvolt ca sa nu fiu off-topic (exista deja un topic cu review iPad).
Intrebarea mea era cat ai dat pe el si cum ai reusit sa intri in posesia lui imediat (acolo scrie ca se face comanda, achitand un avans, etc)?
Ce sa spun .. Cautam de cateva zile bune pe ebay si pe okazii sa i-mi iau unul de 32gb pana apare cel de 64gb +3g. Am intrebat la mai multe licitatii despre okazii detalii despre pret, vama, termen livrare, etc. Una din licitatii avea cateva bucati pe stoc.. Pe mine ma interesa doar ce e pe stoc .. Sunt satul de vamele romane..
Ma trimis la un coleg din bucuresti .. Si l-am luat. Eu am dat pe el 730eur.
Din punctul meu de vedere face toti banii.. Clar… Astept totusi cu nerabdare 4.0.
Oricum il recomand celor care mai fac si treaba pe acasa (email /web/ carti / etc)
Daca mai aveti alte intrebari punctuale cu privire la el.. Raspund cu placere