2 din 2
2
Opera mini pe iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Much Ado About Nothing în ce mă privește. Nu-mi place nici picat cu ceară. Respect părerile celor care sînt mulțumiți de Opera dar eu nici nu pot să-l văd.
PS Și de Chrome se vorbea că e mai rapid, că Acid, că nuș‘ce dar tot Safari rulz pe Macuri.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Nu inteleg ce probleme aveti cu modul in care arata. Designul mi se pare chiar foarte reusit. In afara culorilor nici nu difera foarte mult de Safari, mai ales in mod full screen. In ceea ce priveste randarea paginilor, acesta se face pe servere, probabil intr-un mod identicpentru toate telefoanele. Mi se pare un feature foarte bun, ca la randarea textului se tine cont de latimea ecranului, astfel nu e nevoie de scrol orizontal pentru a citi texte mai lungi. Ce-i drept, nu toate paginile arata exceptional, dar nici mari probleme nu am observat pana acum. Este o concurenta mai mutl decat decenta pentru Safari, doar fanii Apple inraiti pot nega acest fapt.

PS: Safari mi se pare cam obosit, ar prinde bine un update. Probabil cu iPhone OS 4 vom primi si un nou Safari. Intre timp raman la Opera.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
toma - 13 Aprilie 2010 09:19 PM

Much Ado About Nothing în ce mă privește. Nu-mi place nici picat cu ceară. Respect părerile celor care sînt mulțumiți de Opera dar eu nici nu pot să-l văd.
PS Și de Chrome se vorbea că e mai rapid, că Acid, că nuș‘ce dar tot Safari rulz pe Macuri.

Dupa ce te obisnuiesti de un browser full-featured, cum este Opera, Safari ti se va parea extrem de limitat. De exemplu adaugarea unui nou motor de cautare, sau modificarea celui implicit este inacceptabil de complicat in Safari. In Opera: clik dreapta pe campul de cautare si ‘Create Search’. Sistemul de management al bookmark-urilor este de asemenea mai avansat in Opera, de sincronizarea prin Opera Link sa nici nu mai vorbim. Iar ‘Top Sites’ din Safari este o imitatie extrem de slaba a ‘Speed Dial’ din Opera.

Evident are si Safari avantajele ei, cel mai important fiind posibilitatea de a utiliza gesturi multi-touch pentru zoom. Se pare insa ca odata cu aparitia versiunii 10.5x, si Opera va fi capabil sa interpreteze aceste gesturi.

Semnătură 

MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Mie imi place ca se misca mai repede ca Safari…pe iPhone…..nu vorbim de Mac-uri aici. Nu ma faceti sa incep cu Uindozu….ca pe asta niciunu nu merge klumea smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Gata…am gasit solutia ideala pentru mine :D. Check the pic. Una cand am Wi-Fi, si una pe GRPS.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

aronvirginas: cum pot eu naviga pe internet atunci când paginile arata asa ca în screenshotul pe care l-am pus aici? Cum îmi dau eu seama ce vreau sa citesc pe pagina aia? La nivelul ala de zoom ar trebui sa pot vedea titlurile articolelor, ca sa stiu daca ma intereseaza sau nu vreunul din ele.

Ma bucura concurenta, dar de data asta Opera nu este pentru mine o alternativa viabila.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Tudor: Nu uita de diferenta filosofica dintre Safari si Opera Mini. Cel din urma a fost proiectat in principiu pentru telefoane low si middle-end, care beneficiaza din plin de tehnologia Turbo. Inteleg ca pe tine te deranjeaza acest trade-off, eu personal il consider un compromis corect. Pentru smartphone-uri exista Opera Mobile, bazat pe motorul Presto (asemenea browserului desktop). De fapt acesta ar fi browserul adecvat iPhone-ului, numai ca (bazandu-se pe propriul motor si nu WebKit) nu avem nici cele mai mici sanse de a-l vedea vreodata pe iPhone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Sunt perfect de acord cu Tudor si Toma; in primul rand e urat cu spume, toate aplicatile (ma rog aproape toate) au o interfata care cat de cat se ‘pupa’ cu os-ul, Opera e ca nuca’n perete, este prea ‘bling-bling’ pentru gusturile mele, iar in al doilea rand paginile arata ca naiba, zoom-ul este groaznic si rendering-ul pentru fonturi este imposibil cand dai zoom pe anumite pagini.  E adevarat ca pe edge incarca mai repede paginile, dar sincer prefer sa stau mai mult pana incarca o pagina safari.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
MirceaHR. - 14 Aprilie 2010 09:41 AM

Sunt perfect de acord cu Tudor si Toma; in primul rand e urat cu spume, toate aplicatile (ma rog aproape toate) au o interfata care cat de cat se ‘pupa’ cu os-ul, Opera e ca nuca’n perete, este prea ‘bling-bling’ pentru gusturile mele, iar in al doilea rand paginile arata ca naiba, zoom-ul este groaznic si rendering-ul pentru fonturi este imposibil cand dai zoom pe anumite pagini.  E adevarat ca pe edge incarca mai repede paginile, dar sincer prefer sa stau mai mult pana incarca o pagina safari.

Subscriu..e cam naspa! ma asteptam la ceva super, raman cu safari! confused

2 din 2
2