Emag are preturi usor mai mari decat dealerii Apple, dar nu cu mult. Un Mini entry level la Emag costa cu 10 ron mai mult decat la Noumax. Ma astept ca preturile la IRIS sau Noumax sa fie cu pana in 100-200 de ron mai mici, daca nu chiar mai putin. Sigur, daca pot lua de la Noumax de exemplu clar ca nu ma pun sa-mi fac pacate cu Emag. Daca…
Cred ca cel mai intelept ar fi sa se mai astepte cateva luni cu achizitionarea unui iPad. Intre timp se vor remedia posibilele probleme hardware, si se vor dezvolta numeroase aplicatii special gandite pentu iPad.
Cine poate, asteapta. Cine nu, se bucura de minunatia de iPad în aceste luni. Eu n-am asteptat si bine am facut.
Norocosule !
Eu mai astept citeva luni bune, sa se mai reduca pretul si sa fie rezolvate problemele de Hardware si sa fie disponibile aplicatiile special gindite pentru iPad.
și eu sunt în categoria celor care mai așteaptă câteva luni. Dar aștept noul iPhone Nu știu de ce, dar am presentiment bun cu iPhone-ul 4G, dacă pot să-l numesc așa.
Si eu mai astept, in primul rand vreau sa butonez ipad-ul si in al doilea rant astept ca poate il pot lua din state. Momentan pot spune ca ma atrage ideea destul de tare, si ca imi surade si ideea unui iphone 4g (dar asta pe planul 2 pentru ca sunt multumit de blackberry-ul meu la ce il folosesc).
și eu sunt în categoria celor care mai așteaptă câteva luni. Dar aștept noul iPhone Nu știu de ce, dar am presentiment bun cu iPhone-ul 4G, dacă pot să-l numesc așa.
Sincer nu ma tenteaza noul iphone in momentul de fata, oricum va fi sigur la un pret mare si tare, dar un iPad merita sa fie membru de colectie !
Although we have delivered more than 500,000 iPads during its first week, demand is far higher than we predicted and will likely continue to exceed our supply over the next several weeks as more people see and touch an iPad™. We have also taken a large number of pre-orders for iPad 3G models for delivery by the end of April.
Faced with this surprisingly strong US demand, we have made the difficult decision to postpone the international launch of iPad by one month, until the end of May. We will announce international pricing and begin taking online pre-orders on Monday, May 10. We know that many international customers waiting to buy an iPad will be disappointed by this news, but we hope they will be pleased to learn the reason—the iPad is a runaway success in the US thus far.