1 din 4
1
iPad in Ro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Au adus la emag, precomanda momentan, valabil din 15 aprilie. http://www.emag.ro/search?s_cat=0&s=ipad

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Sunt convins ca la distribuitorii Apple va fi considerabil mai ieftin. Incearca sa ii stoarca pe early-adopters.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.03.10

N-ar fi rau sa fie mai ieftin ca e cam scump smile

Semnătură 

iMac 27” 3.06 MHz
HTC Touch Pro2 7380

Iphone 3G[S] 16GB White - locked on 3.1.3

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Sper sa ramana asa smile Sa pot sa-l vand daca consider ca e tampenie smile)

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Vine fara husa, asa-i? Pacat ca au introdus iPad-ul, dar husa nu.

Semnătură 

iMac 27” 3.06 MHz
HTC Touch Pro2 7380

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Emag are preturi usor mai mari decat dealerii Apple, dar nu cu mult. Un Mini entry level la Emag costa cu 10 ron mai mult decat la Noumax. Ma astept ca preturile la IRIS sau Noumax sa fie cu pana in 100-200 de ron mai mici, daca nu chiar mai putin. Sigur, daca pot lua de la Noumax de exemplu clar ca nu ma pun sa-mi fac pacate cu Emag. Daca…

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt curios daca vor oferi la ipad reducerea pentru studenti, de 10%.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Ha, ar fi super. Ii gasesc si prietenei o utilizare in brandul Apple, ca eu am luat iMac anu asta :|

Semnătură 

iMac 27” 3.06 MHz
HTC Touch Pro2 7380

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Cred ca cel mai intelept ar fi sa se mai astepte cateva luni cu achizitionarea unui iPad. Intre timp se vor remedia posibilele probleme hardware, si se vor dezvolta numeroase aplicatii special gandite pentu iPad.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cine poate, asteapta. Cine nu, se bucura de minunatia de iPad în aceste luni. smile Eu n-am asteptat si bine am facut.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
Tudor - 14 Aprilie 2010 05:20 AM

Cine poate, asteapta. Cine nu, se bucura de minunatia de iPad în aceste luni. smile Eu n-am asteptat si bine am facut.

Norocosule ! smile

Eu mai astept citeva luni bune, sa se mai reduca pretul si sa fie rezolvate problemele de Hardware si sa fie disponibile aplicatiile special gindite pentru iPad.

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.08

și eu sunt în categoria celor care mai așteaptă câteva luni. Dar aștept noul iPhone smile Nu știu de ce, dar am presentiment bun cu iPhone-ul 4G, dacă pot să-l numesc așa.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si eu mai astept, in primul rand vreau sa butonez ipad-ul si in al doilea rant astept ca poate il pot lua din state. Momentan pot spune ca ma atrage ideea destul de tare, si ca imi surade si ideea unui iphone 4g (dar asta pe planul 2 pentru ca sunt multumit de blackberry-ul meu la ce il folosesc).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
Ovidiu D - 14 Aprilie 2010 07:27 AM

și eu sunt în categoria celor care mai așteaptă câteva luni. Dar aștept noul iPhone smile Nu știu de ce, dar am presentiment bun cu iPhone-ul 4G, dacă pot să-l numesc așa.

Sincer nu ma tenteaza noul iphone in momentul de fata, oricum va fi sigur la un pret mare si tare, dar un iPad merita sa fie membru de colectie ! smile

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

si ea vrea un iPad LOL

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Deva
Macuser din: 04.12.07

Va mai dura putin ....

Apple today released the following statement:

Although we have delivered more than 500,000 iPads during its first week, demand is far higher than we predicted and will likely continue to exceed our supply over the next several weeks as more people see and touch an iPad™. We have also taken a large number of pre-orders for iPad 3G models for delivery by the end of April.

Faced with this surprisingly strong US demand, we have made the difficult decision to postpone the international launch of iPad by one month, until the end of May. We will announce international pricing and begin taking online pre-orders on Monday, May 10. We know that many international customers waiting to buy an iPad will be disappointed by this news, but we hope they will be pleased to learn the reason—the iPad is a runaway success in the US thus far.

http://www.apple.com/pr/library/2010/04/14advisory_ipad.html

1 din 4
1