Si eu l-am pus…chestia e ca mi se pare mai fain ca 2008.
Insa Outlook nu prea e cine stie ce…sper sa il imbunatateasca, doua chestii ma deranjeaza tare la el si anume: nu vad cand face receive cate mesaje imi vin si daca imi vin (cum era la Entourage jos in bara) si la sender la e-mailuri imi spune doar numele si nu si adresa de mail.
E in Macuser Plus un review mai lung.
Verificati si voi cum sta treaba cu macro-urile. La mine n-a mers.
Macuser Plus?
La mine a mers să înregistrez un macro simplu, să îl salvez şi să îl folosesc din toolbar.
Îmi place mult caseta de căutare, e chiar utilă.
Intrebare ... amu, cu office 2011, putem folosi un spellchecker ? Eu unu am incercat da nu i-am dat de cap .. ar fi fainut sa vad daca cineva a reusit ... si eventual pasii…. Oricum , se misca mai repede ca 2008 si e cel putin la fel de stabil .... sa nu mai zi ca am scapat de diapozitivul PowerPoint 2008… asta in sfarsit animeaza ...... ca sa zic asa
Nici eu nu am reusit sa spellcheck-uiesc in romana. Am instalat in sistem (~/Library/Spelling) dictionarul de aici* si merge in TextEdit, dar nu si in Word. Am incercat si instalarea .dic-ului din preferintele Wordului, dar nu il vede, e grey; am dat eu All Files, dar se pare ca nu e compatibil.
* Se schimba extensia in .zip dupa descarcare si se pun fisierele .dic si .aff in ~/Library/Spelling; dupa care eu am dat si un Logout.
Atunci ar fi mai corect să zică “Import” și nu “Upgrade” nu? Dacă am folosit înainte Outlook să-mi importe datele în noul program… Se pare că nu poate să preia datele din Entourage. Icoanele+text deosebit de mari din “ribbon” nu prea îmi par a reflecta folosirea judicioasă a spațiului pe ecran.
Încă o chestie: Microsoft Communicator, are același scop ca și messengerul folosit în corporații… Ce rost au două programe diferite ce-ți oferă același lucru?