Cea mai populara aplicatie radio de pe iPhone si printre cele mai cunoscute posturi de pe tot internetul, Pandora Radio, are o mica problema: nu functioneaza decat daca device-ul receptor are IP de USA. Destul de enervant, daca inainte era suficient sa ai cont pe US Store ca sa mearga, acum asta este doar primul pas spre succes. Totusi, pentru cei care refuza sa se dea batuti exista solutia conectarii la un VPN din State, setarile fiind foarte simple. La mine a functionat perfect din prima, insa multi n-au reusit, probabil pentru ca nu au respectat intocmai procedura sau din cauza retelei wifi. Mai asculta careva Pandora pe-aici?
HotspotShield e cel mai folosit si cel mai convenabil pentru ca e gratis, dar exista si VPN-uri cu plata pentru cei interesati. Pe Mac inca n-am incercat pentru ca am suficiente melodii in iTunes cat sa nu mai am nevoie de radio cand sunt acasa.
HotspotShield e cel mai folosit si cel mai convenabil pentru ca e gratis, dar exista si VPN-uri cu plata pentru cei interesati. Pe Mac inca n-am incercat pentru ca am suficiente melodii in iTunes cat sa nu mai am nevoie de radio cand sunt acasa. Intr-adevar, Pandora e cel mai tare radio.
eu am luat un vps super ieftin 12 usd / 3 luni pe care am pus openvpn. :D
merge brici, si nu am treaba cu limitari (plus clientul de vpn de pe iphone e un fel de tata lor)
salut…multumim pentru info….dar sa inteleg ca asta este o posibilitate de a asculta Pandora pe laptop Mac/Win , dar pe iphone? pot sa fac cumva sa il ascult si pe iphone?
salut…multumim pentru info….dar sa inteleg ca asta este o posibilitate de a asculta Pandora pe laptop Mac/Win , dar pe iphone? pot sa fac cumva sa il ascult si pe iphone?
dupa iphone nu stiu cum se face si nu prea sunt interesat .... google’it !!!!!!
dupa iphone nu stiu cum se face si nu prea sunt interesat .... google’it !!!!!!
am avut aplicatia pt iphone…dar bineinteles ca acum nu mai functioneaza….exista vreun programel de genul shield vpn si pt iphone?