problema iTunes
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.05.09

Toate bune si frumoase. Tocmai am facut update-ul de la 10.6.2 la 10.6.3 pe una dintre masini . Am restartat , am lansat iTunes(9.1) si mi-a aparut :“the itunes volume is currently turned all the way down. to change the volume, drag the slider at the top of the itunes window”. Din obisnuinta am facut un screenshot , dupa care imediat -ecranul gri -kernel panic .  L-am restartat dinnou , acelasi drum il urmeaza cad deschid iTunes . Din cate am vazut ca recomandari pe forumul apple , ar trebui sa reinstalez iTunes .( http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1411665 ) .Sa fie de la update?

Semnătură 

MBP 13 Late 2017
iMac 27 5K, Late 2015

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tare m-as mira sa fie de la update, mai degraba update-ul a stresat sistemul care avea deja o buba; cel mai probabil hardware.
Mai chinuie-l si vezi ce face.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Mesajul este asa daca ai redus volumul la minim..si pe mine ma anunta,trag de volum la max si totul e ok

Daca zice pe forum reinstall itunes..dai reinstall e simplu si vezi daca se mai repeta
Partea cu kernel panic da putin de gandit..sa nu ai vreo buba la sistem…verifica permisiile cu dvd de instalare

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-