Salutare!
Dezgrop si eu topicul acesta cu o problema oarecum asemanatoare.
Se dau urmatoarele date: Macbook Air, un Samsung Galaxy, un Iphone 4 si-un router wireless D-link. Problema e urmatoarea: Iphone-ul face figuri cu reteaua. De exemplu: ma conectez la wifi (cateodata vrea, cateodata imi da “unable to connect to network” si trebuie sa-l resetez, apoi se conecteaza), plec de acasa iar atunci cand ma intorc nu se reconecteaza automat, si nici daca incer eu sa-i dau connect (iarasi “unable to connect…”). Trebuie sa-l restartez, reintroduc parola si merge. Acum mai nou am observat ca se intrerupe pur si simplu reteaua si cand stau in casa. Nici un mesaj, nici o eroare, nimic. Doar il observ ca merge pe EDGE (nu este 3g in zona asta). Galaxy-ul si Macbook-ul n-au absolut nici o problema. Ma gandesc, deci, ca n-ar fi routerul de vina. Pe de alta parte, inainte de Iphone 4 am avut un 2G care facea chestii asemanatoare, trebuia sa resetez mereu routerul (insa pe vremea aia era singurul device conectat la wireless si n-aveam cu ce sa testez care e cu problema). Iphone-ul e fara jailbreak, 2g-ul era jailbroken.
Aveti vreo idee ce se intampla? Router-ul e la ai mei acasa unde ajung de 2-3 ori pe an asa ca n-as vrea sa investesc in unul nou, mai ales ca celelalte device-uri n-au probleme.