unde pot inlocui un geam la un iphone 3g?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

dupa o intamplare nefericita iphone-ul meu 3g arata ca in imaginile de mai jos :(
mai am 3 luni garantie dar la orange nu se repara,se inlocuieste contra sumei de 860RON ceea ce mi se pare prea mult,mai ales ca peste 3 luni vroiam sa vand iphone-ul 3g si sa cumpar urmatoarea generatie.
as vrea sa stiu daca exista vreo varianta sa il repar mai ieftin,nu vreau nici sa raman fara iphone pana la vara smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

vezi la reclame

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

daca te pricepi un pic la lucru manual, comanda un ecran pe ebay (intre 10-15 euro), de preferinta cu un sticker adheziv inclus. Pe youtube sunt sute de filmulete care arata cum sa schimbi sticla la iphone. Pt inceput e mai dificil, dar odata ce pricepi cum merge treaba, in 10 minute e gata

sfaturi : - neaparat sa ai ventuza, daca nu vrei sa strici marginea din cauciuc
- pt desfacut sticla cu digitizer(cea care e nevoie sa o cumperi) de carcasa intermediara din metal, merge f bine cu un uscator de par , caldura la maxim(posibil ca o sa te frigi un pic la degete…)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Mi-a inlocuit cineva de la bucuresti display-ul la iphone iar dupa cateva ore am avut surpriza sa nu mai mearga deloc.
L-am trimis la orange cu speranta ca poate mi-l vor repara desi nu cred din moment ce s-a umblat in el.
A inlocuit cineva un display pana acum si sa mearga ok?Daca da as dori sa stiu si eu unde?
Multumesc,

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

poate s-a desfacut intre timp piciorusele de la conectiuni intre placa de baza si ecran, si d’ai anu mai merge displayiul. Trebuie inchis cu atentie, tinut apasat pana se inchide, ca sa nu se ridice piciorusul ala. Incearca sa il desfaci cu o ventuza(nu incerca cu surubelnita, ca ii strici cauciucul de langa ecran de etansheitate)

sunt filmulete pe youtube,

intra si pe ifixit.com, unde sunt poze detaliate

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

salut, la obor in pasaj este un service de telefoane mobile . acolo ar trebui sa te rezolve

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.10

Am aceeasi problema. Dar sunt din iasi am fost la un service si mia cerut 130 ron pt calitate mai buna si 110 ron pt ceva naspa. Cel putin asa incerca sa ma convinga ala. Dar mia fost frica sa il lasa acolo ca mii ca nu ii de aceeasi calitate si ca o sa bage surubelnita in el.
Stie cineva un loc sigur pentru aceasta operatiune in Iasi?
PLS help Me!

Semnătură 

ATCSoft.ro