HD la propriu n-are cum sa fie, numai pentru HD ready ar trebui sa aiba macar 720 pe 1280, iar pentru full HD 1080 pe 1920, ceea ce e fie imposibil, fie posibil dar la preturi exorbitante. Insa mai sunt producatori, ca HTC, care au atribuit denumirea de HD la deruta, chiar daca nu era pe bune. Nu cred ca o sa aiba 460 pe 960 pentru ca nu s-ar pastra acelasi raport lungime/latime, rezolutia asta fiind buna pentru formatul 16:9; mai degraba as paria pe VGA, dar ramane de vazut.
Ma intreb daca l-au conectat la iTunes ) , imi place ca forma mai mult de cat 3g . Momentan cred ca este doar un prototip . Probabil ,si sper ca apara poze cu el “in action “, ar spune multe
Ma intreb daca l-au conectat la iTunes ) , imi place ca forma mai mult de cat 3g . Momentan cred ca este doar un prototip . Probabil ,si sper ca apara poze cu el “in action “, ar spune multe
l-au conectat la iTunes si l-a recunoscut
exact in anul in care vroiam sa zic PAS la noul iPhone, apare unul cu adevarat interesant
eu nu o sa imi iau…pt ca am nevoie de un Mac Mini…
iPhone 3GS 32GB imi ajunge pentru inca un an…
sincer imi place f mult cum arata “HD”, dar nu va avea nimic in plus, decat hard mai mare…
daca mi-as lua acum mi-as lua aceeasi tzeapa ca si cu 3G-ul pe care l-am luat dupa iPhone 1st generation
Iar la 3GS am fost obligat practic sa il iau, dar nu regret pt ca sincer chiar e diferentza de viteza…dar noul “HD” ce poate sa aduca? imagine HD cu sigurantza nu
I MUST keep 3GS for one more year
Ma gandesc sincer sa ii inlocuiesc carcasa cu una noua identica, pt ca asta e f zgariata si crapa pe spate la fel cum a facut si 3G-ul la vremea lui…oribila ideea cu carcasa din plastic
Costa 30 euro o carcasa noua, dar e riscul destul de mare.
Aici se decide daca imi voi lua HD sau nu ) daca transplantul de carcasa reuseste, 3GS stays
O.K.
Hai ca vă spun eu ce e un iPhone HD - un telefon mobil pentru cei cu handicap la nivel senzorial și vegetativ. Acum mai vreți iPhone HD? Eu nu.
Woaww ... acum ca am m-am luminat imi iau Blackberry sau Nokia.
Nici eu nu cred ca se va numi HD (numele topicului era dat de primul post) ... majoitatea aplicatiilor de iPad au terminatia HD ceea ce ar crea confuzie ... probabil ca se va numi iPhone 4G
O sa aiba si alte noutati: rezolutie mai mare, procesor mai bun, mai multa memorie RAM, poate chiar GPU, camera iSight in fata, camera de 5 MP cu flash in spate, HSUPA, noise reduction la apeluri, baterie durabila, si poate si altele. Eu am ales sa sar peste 3GS, ala mi s-a parut modelul de umplutura, iar ceea ce se prefigureaza acum nu face decat sa-mi confirme ca am facut o alegere buna.