Hmmm…arata bine….totusi pana nu apare Jobs cu el pe scena nu ma apuc sa cred nimik. Chine People pot sa creeze orice….orice…...doar au copiat si Pahntom-u…..nu mar mai surprinde nimik.
Oricum arata belea si ar fi frumos sa fie asta. Kiar imi place!
Incepe sa miroasa urat toata povestea asta cu prototipul / iPhone-ul 4G. Gizmodo va avea multe explicatii de dat, cum au ajuns sa aibe aparatul (au platit 10.000$?). John Gruber (de la http://daringfireball.net/ ) zice ca a fost furat de la Apple. Iar Apple nu spune nimic deocamdata, cred ca se vor ocupa direct avocatii lor de caz.
Se pare ca rezolutia ecranului e de 960x640, ceea ce ar face ca la un ecran de 3.5”, densitatea de pixeli sa fie 325-330dpi, la fel de buna ca pentru print!!! Cred ca va fi incredibil! Abia astept…
Poate situatia precipita prezentarea, iar punerea in vanzare sa aiba loc in Iunie-Iulie.
nu stiu… nu mai citesc gizmodo, cred ca e ceva fishy la mijloc, incearca s-o dreaga acum, dupa ce au ajuns in posesia prototipului in loc sa-l trimita direct la apple… Apple o sa-i inchida asa cum au facut-o si cu thinksecret.com
Sunt “boasele” lor la mijloc (Gizmodo)....kiar nu ma intereseaza daca ii inchid sau nu. Asa cum au postat si ei pe site cine a “uitat” iPhone-u in bar si e posibil ca ala sa nu mai lucreze la Apple asa e posibil sa se intample si cu ei. Mie imi place cum arata.
Sau e vreo strategie facuta de Apple impreuna cu astia de la Gizmodo sa vada daca oamenilor le place cum arata. Daca feedback-ul e bun mai fac mici skimbari sau il lasa asa. Desi e cam tarziu pt strategii d-astea….mai e putin pana in vara.
chiar imi pare rau pt tip daca e totul adevarat… n-as vrea sa se termine rau pt el. au fost altii care s-au sinucis din mai putin (chiar anultrecut daca va aduceti aminte http://online.wsj.com/article/SB124827762524772555.html ).
totusi nu pricep cum a iesit cu un prototip din campus-ul Apple (cu toata securitatea lor si NDA impuse developer-ilor). si de ce are deja sigla FCC pe el? a fost deja aprobat??? interesanta poveste oricum…
sa vedem ce zic azi la conferinta cu rezultatele trimestriale, cred ca vor fi o multime de intrebari.
chiar imi pare rau pt tip daca e totul adevarat… n-as vrea sa se termine rau pt el.
E cam dubios cum unul dintre cele mai bine pazite secrete din industrie ajunge pe mana unui pustan de 27 de ani, care nu face parte din conducerea Apple.
Deci ar putea fi 2 variante:
1. prototipul e adevarat si acest “leak” e aranjat de Apple, pentru ceva publicitate gratuita
2. modelul asta e doar un prototip care nu va fi designul final si nu va fi produs in serie, deci nu-i intereseaza daca se stie de el sau nu.
eu nu le duc grija lor, dar mi se pare interesant aparatul, eu imi iau pentru ca 2g-ul nu mai tine la development. 3g-u deja si el a inceput sa scartaie..