Nu pot instala jocuri pe WIN7 bootcamp
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Salutare.

Dupa ce am luat un hdd mai mare pentru macbook pro-ul meu (din vara lui 2009), am instalat windows 7 pe bootcamp, exclusiv pentru jocuri.

Am reusit sa instalez vreo doua jocuri din seria S.T.A.L.K.E.R., si de asemenea Silent Hunter 3. Nu m-am atins de windows o vreme, neavand timp sa ma joc, si am revenit acum o saptamana, cand am vrut sa instalez Fallout 3 si Battlefield 2. Nici una din instalari nu imi merge. Cand dau click pe installer, se deschide pentru o fractiune de secunda o fereastra neagra, gen MS DOS, si asta e tot.

Ar trebui sa instalez ceva si nu stiu eu ce? Driver-ele sunt la zi (3.1), si celelalte jocuri au mers… Nu am ajus sa incerc sa vad daca respectivele jocuri merg instalate pe un PC, o sa incerc asta de joi incolo, dar m-am gandit s intreb, poate a avut cineva vreo experienta similara.

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.05.09

Am patit ceva similar , dar problemele erau de la games . Incearca totusi sa le instalezi pe un PC

Semnătură 

MBP 13 Late 2017
iMac 27 5K, Late 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Asta e întrebare adâncă de windows ... întreabă pe un forum de Windows - ai mai multe șanse să îți dea cineva o rezolvare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Multumesc pentru raspunsuri. Ma gandesc totusi ca e o problema care tine de bootcamp, avand in vedere ca stiu oameni care au instalat jocurile alea fara probleme pe win 7, dar pe PC.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.11.09

Ar trebui sa mearga daca jocurile sunt originale. Daca nu, e posibil sa fie sparte prost.

Unele kit-uri de instalare sunt date peste cap de partitia de mac. Ai putea sa incerci sa o ascunzi (disk management, dealoci litera de unitate logica) si dai restart.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.05.09

Tin minte ca mi-am cumparat call of duty 4 win (nu aparuse mac ) l-am instalat pe partitia de bootcamp pe care aveam xp , si nu m-a lasat pana nu am facut update la directX si framework . Apoia apraut varinata de mac , am cumparat-o si am data uitarii uindousul wink

Semnătură 

MBP 13 Late 2017
iMac 27 5K, Late 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

nu iti recomand windows 7 pentru jocuri,in special pentu cele mai vechi.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Fallout 3 si Battlefield 2 nu sunt deloc vechi. După simptome, par a fi jocuri piratate, dar asta numai konijiro ne poate spune.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra