"The required index.xml file is missing"... [Pages]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

... asta mi se afișează când încerc să deschid un fișier Pages. Lucrez de câteva săptămâni la el și ieri totul a fost în regulă; azi nu vrea să se mai deschidă. Pur și simplu nu-mi explic. Nici măcar nu merg versiunile mai vechi, salvate de Time Machine (mi le restorează în format “document”, nu “pages publication”). Ce e de făcut?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Arunca preferinţele, pînă una, alta…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

index.xml este partea cea mai importanta a unui document pages (cotine textul efectiv).
Extensia .pages este in fapt un package, spre exemplu intr-un document test.pages salvat pe Desktop se observa index.xml.gz (arhiva gzip a documentului index.xml) si un set de sub-directoare:

cd:~ diciuls ~/Desktop/test.pages/
Contents    QuickLook    index.xml.gz 

La right click -> “Show package contents” vezi un fisier index.xml eventual intr-o versiune mai veche restaurata din Time Machine?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

A spus deja ca nu-i merg nici alea, trebuie sa fie ceva in neregula cu Pages. Daca urci undeva documentul putem sa incercam si noi pt siguranta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
.ral:cr - 20 Aprilie 2010 07:54 AM

A spus deja ca nu-i merg nici alea, trebuie sa fie ceva in neregula cu Pages. Daca urci undeva documentul putem sa incercam si noi pt siguranta.

A spus ca nu-i merg, nu a spus de ce nu-i merg, si nu a verificat daca ce spune Pages e corect (cum ca index.xml lipseste din pachet).
Pe ce te bazezi cand spui ca index.xml exista si de fapt e o problema cu Pages?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

xml-ul nu are cum sa lipseasca daca textul este inauntru si il vede. ba mai mult, cum sa dispara subit din toate documentele pages?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, am avut noroc: fișierul se afla în DropBox, am recuperat o versiune mai veche de-a lui. Nici una dintre soluțiile de mai sus nu a mers - dar mulțumesc oricum. Totuși, nu pot desluși cauza problemei… măcar să știu cum să mă apăr pe viitor.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

PS: aș vrea să aibă și forumul nostru un Steve Jobs care să ne dăruiască un buton de EDIT - “and boom! it edits like magic!”

Semnătură 

The Day Is My Enemy