1 din 5
1
Safari si Internet banking
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Salutare,

Stie cineva cum pot instala un certificat de internet banking pe Safari? Pe IE exista o zona de instalare certificate, in Safari insa…. Sunt cam in buda ca tocmai am aruncat PCul in gunoi si IE nu pare sa mai existe pentru Mac.

Multam mult

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

certificat pentru HTTPS… nu se instaleaza singure ? De obicei cand intri pe o zona securizata, care are un certificat, iti apare lacatelul ala in dreapta-sus al ferestrei de Safari, si te intreaba cum vrei sa instalezi certificatul.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cand accesezi un site cu certificat, iti apare un dialog box in care scrie (sau este un buton care te duce la o pagina unde scrie) cum sa-l instalezi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.05.06

Cloneza ca aici poate, poate…
http://www.ucs.ed.ac.uk/fmd/unix/docs/certificates/installcert_safari.html

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Multumesc tuturor!

Din pacate nu am optiunea (sau inca nu am gasit-o) de de descarca certificatul. Din pagina bancii (banca Transilvania ) am optiunea de a “cere certificatul”. Cand il “cer” apare o pagiona unde se solicita user, pin si alte alea, pe care le introduc si dupa aia acolo mor! Zice ca “page has not finished loading, retry later”.

Are cineva vreo experienta cu Banca Transilvania. Am un amic cu Mac care a incercat acu vreo 2 ani si s-a lasat pagubas. Am sunat la Banca si zic ca numa Windows, dar pareau usor incompetenti wink

Mai am optiunea de a rula windows dar nu as vrea sa-i fac macului meu una ca asta…

Catalin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

din cate am auzit banca transilvania stie doar de internet explorer. eu zic sa incerci cu windows, vei avea mai mult succes si in acelasi timp fa si o plangere cum ca la tine nu merge, poate in viitor vor mai schimba cate ceva pt cei care vor veni dupa tine cu banca transilvania… cat o mai tine si banca asta…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

La ING hombank este la fel…
Cica numa IE…. Oamenii de la IT nu stiu, nu au auzit, nu au vazut, da io de ce is pa invers fata de toti
Am “pus” un “mic” XP si asta e. Sper sa nu fie definitiv.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

legat de asta, parca bancile astea mai putin active la noi au probleme, adica 2 exemple- transilvania, ing…
spre exemplu eu folosesc raiffeisen si merge. altcineva ce mai poate spune despre bancile ce merg cu safari?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Dar cu Firefox ati incercat?

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

szhoul, folosesti internet banking pt fizice sau multicash pt juridice?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

mie imi merge cu safari la brd si la bancpost merge cu safari

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sau poate sa mearga daca activezi meniul Debug din Safari (cu OnyX parca) si de acolo ii spui la User Agent sa se identifice ca IE 6.0 ? Poate pacalesti in felul asta site-ul respectiv.
Sau instalezi IE pt Mac, ultima versiune (5, parca…). Daca o vrei, o caut eu, o am pe undeva.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 15 August 2006 11:26 PM

szhoul, folosesti internet banking pt fizice sau multicash pt juridice?

persoane fizice, nici nu am stiut ca pt pers juridice este ceva in plus. am o banuiala ca ma intrebi pt ca nu merge pt juridice, am dreptate?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

IE 5 (pt. MAC ) pe ING nu merge am sapat, am icercat…si nem !
Adevarul este ca la ING ma pot loga vad credit, debit dar nu pot “zice” cu numpadul ce si cit si unde vreau sa platesc.
Poate nu este vina lor a celor de la IT/IS, softul sigur este original e afara doar cu facelift de Romanica ca si Multicash-rile care’s la fel de la aproape toate bancilii..

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

BRD, Rai…. numai banci care ma enerveaza. Parca la Volksbank mai mergea Safari nu?

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

hvb e super ok cu macos, cu safari (desi nu este mentiuonat) si cu solutia internet banking

doritorilor, oricind demonstratie cum poti plati aproape orice din fata tastaturii personale…

1 din 5
1