am incercat si eu CrossOver deoarece la ABNAMRO vor musai IE. cam face niste figuri si e si trial. stie cineva o alta solutie? un alt emulator poate….si care sa nu fie trial ....
CrossOver asta e dragutz ca mi-a permis sa-mi instalez Counter Strike insa nu ma lasa sa ies pe net…poate nu ma duce pe mine capul sa setez…
oricum, accept si PM-uri pt solutii nontrial!
printscreen-ule facut de pe o masina linux cu care ma conectez remote ma mac-ul de acasa
mie imi merge cu safari la brd si la bancpost merge cu safari
As vrea sa vad si eu cum merge bancpost pe Safari, ca de 3 ani tot le zic si nu fctioneaza. Da si tu o idee despre cum anume zici tu ca merge?
Adeca da, pana sa te loghezi, sa vezi unele chestii, da, dar cand sa autorizezi operatia, moare, butoanele sunt/ sau cel putin par active, dar nu mai face ceeace ii spui( in cazul meu, confirmarea transferului cerut)
Si mie imi merge Safari la Bancpost. Ba mai mult, la apasarea TAB se selecteaza automat tot campul urmator ceea ce IE nu facea si ma enerva mult…
Zi-mi si mie pe ce fel de configuratie merge cu Safari!!!
Sau ce i-ai facut de stie…
Eu, pe macuri cu powerpc si safari 2.0.4 nu pot decat partial. E vreun schepsis?
Ce nu merge la IB Bancpost? Am şi eu, dar nu l-am folosit pentru tranzacţii până acum. Pentru ce-mi trebuie mie, merge.
În altă ordine de idei, Raiffeisen Online merge perfect cu Safari, iar acum două zile au anunţat că sunt compatibili şi cu Firefox şi Opera. Este cu zece clase deasupra IB Bancpost, prin facilităţi şi funcţionare.
Am incercat doar doua solutii de IB.
AlphaBank: functioneaza doar tandemul Win + IE (ca sa-l folosesc pe Mac am instalat VirtualPC + Win 2k)
BancPost: functioneaza pe Mac cu Firefox (n-am incercat Safari), insa aplicatia celor de la BancPost are destul de multe lacune. Pentru cateva operatiuni era nevoie sa merg la ghiseu si e o banca foarte aglomerata (cel putin asa este in Arad).
A rezolvat cineva problema Safari şi Banca Transilvania E-Banking
A incercat cineva certificatele date prin link în acest post?
Dacă da, care certificat a fost bun?