M-au sunat inapoi cei de la Raiff Direct cu raspunsul celor de la tehnic. Trecand peste disclaimere, mi-au zis ca ei nu au schimbat nimic la sistem in ultima vreme, deci ei isi dau cu parerea ca e de la noi (ca am instalat un programnou, blabla).
Dupa updateul de azinoapte si mie imi merge din nou flawless. Intrebarea e de ce nu mergea pe iPhone, ca acolo intotdeauna a fost acelasi browser… O sa mai testez acum.
Foloseste cineva internet banking-ul de la Alpha?
Am incercat acum sa il folosesc si pe Firefox si pe Safari (am incercat si cu fake user-agent de IE desi ma gandesc oricum ca nu dupa user-agent face testul) si nici o sansa.
Ambele dau eroarea:
This page has not finished loading yet. Please wait a few seconds and try again.
As fi curios care sunt alternativele (in ordinea deranjului provocat )
- IE de mac ?
- un IE in crossover ?
- IE cu parallels ?
- bootcamp
Si daca Alpha nu, atunci ING HomeBank? In ce masura functioneaza (care dintre variantele de mai sus)?
daca site-ul lor e proiectat numai pentru IE, atunci nu ai decit sa alegi forma in care sa rulezi softul…
asta in functie de cit de potent este calculatorul tau
Mda, folosesc mikerosoft certificate services (cei de la alpha, nu stiu ING)
Nu reprezinta un impediment calculatorul - e late macbook pro (oglinda )
Intrebam mai mult daca foloseste cineva in crossover sau parallels si merge fara probleme de conectivitate (sesiuni, cookie-uri, certificate etc.)
Altfel, daca e sa aleg intre un drum la banca/ATM sau bootcamp (doar pentru internet banking), atunci prefer prima varianta
eu tocmai am probat la homebank-ul meu ing,nu se vede nimic modificat,cu firefox imi merge perfect,cu safari dupa ce ma loghez si selectez tranzactii ma redirectioneaza pe pagina principala sa ma mai loghez odata….
am obosit cate bug repport-uri am facut,cand am vazut post-ul aici am crezut ca s-a rezolvat problema dar se pare ca nu.
Deci Homebank merge in Firefox..? Pentru mine e perfect, pentru ca oricum Firefox folosesc ca si browser principal. Asta e o veste foarte buna.
Intre timp am vazut ca varianta cu crossover cam pica :( IE7 nu merge deloc si IE6 e doar silver si oricum nu cred ca am acces la aplicatie cu IE6, pentru ca ma gandesc ca cer update-uri la zi.
Deci ar mai fi doar parallels sau bootcamp.. Asta pentru Alpha Bank..
depinde mult de banca…
safari/firefox merg la unicredit, raiffaisen si la altele
depinde probabil si de politica bancii - citi bani vrea sa cheltuie cu programatorii si cui se adreseaza…
depinde probabil si de politica bancii - citi bani vrea sa cheltuie cu programatorii si cui se adreseaza…
Ca sa fortezi utilizatorii sa foloseasca un anumit browser si sistem de operare mi se pare ca trebuie sa fii cel putin nepasator fata de clienti (ca sa nu zic nesimtit)
Cu atat mai mult cu cat browser-ul cu pricina este unul din cele mai proaste dintre alternativele existente pe piata, cu mari probleme de securitate si nu numai.. dar astea sunt deja alte discutii..
ING Homebanking merge perfect pe Firefox, cum a zis si boboc. In Safari mai face fite si te retrimite pe pagina de login.
In Safari ING face mereu fitze si nu vrea salveze template-uri de O.P. sau clienti.
O vorba buna pt. online bankingul dela Unicredit.
Perfect in Safari si foarte complex ca interfata, chiar daca asta ar putea sa nu fie intotdeauna un lucru bun .