Am luat un iphone 3g 16 gb de la cineva si m-a pacalit si nu am stiut ca versiunea asta 3.1.3 nu o pot decoda in service-uri. Curios este ca el putea folosi telefonul si am auzit ca ar exista o modalitate sau ceva sa bag un cod nu stiu unde si sa imi citeasca cartela, dar de el nu mai pot da. Ma poate ajuta careva? Daca e ceva de decodat si mi-l puteti decoda pe net ofer si bani. Astept un raspuns. Multumesc!!!
Bine ai venit in lumea iPhone…momentan 3.1.3 nu se poate decoda deloc,il folosest ica iPod pana va iesi 4.0 si apoi daca ai noroc se va decoda.
Exista procedee de downgrade dar daca nu stii mai bine nu te apuci…cauti pe cineva sa te ajute “tet a tet”.
Daca este luat prin Orange ...va merge cartela ..dar daca e adus din UK sau Turcia ,nu stiu ,nu va merge
@PegasosII, stii cumva vreo metoda de iesit din emergency call only pe un 3gs cu 3.1.3 din saptamana 39? nu ma deranjeaza sa fie ipod pentru vreo luna, da macar atat sa pot folosi la el :D
Inca nu l-am cumparat, acuma ma documentez cat mai mult inainte de a da raspunsul final celui care mi-l vinde. Mia trimis o poza cu iTunes care zice ca nu este niciun sim bagat in telefon si nimic altceva. Ar trebui sa arate ceva despre telefon cand este sim bagat chiar daca e in recovery mode?
Deci ideea ar fi ca ar trebui bagat un sim, oarecare, si conectat la iTunes ca sa ii instaleze firmware? Daca e in faza aia cu 112 only nu are deja firmware?
Heeeeyy…..se poate…de ce sa nu se poata? Si JB si Unlock….la 3G sigur, la 3Gs daca are deja 3.1.3 tre sa astepti, daca are 3.1.2 atunci nu are rost sa faci upgrade la 3.1.3, decat daca vrei musai, oricum se poate.
3G cu 3.1.3 - se face JB, downgrade si pe urma Unlock.
Mai intai faci Jailbrake
Pe urma Downgrade
Si la final Unlock
Am luat un iphone 3g 16 gb de la cineva si m-a pacalit si nu am stiut ca versiunea asta 3.1.3 nu o pot decoda in service-uri. Curios este ca el putea folosi telefonul si am auzit ca ar exista o modalitate sau ceva sa bag un cod nu stiu unde si sa imi citeasca cartela, dar de el nu mai pot da. Ma poate ajuta careva? Daca e ceva de decodat si mi-l puteti decoda pe net ofer si bani. Astept un raspuns. Multumesc!!!
Deci dupa cum ti-au mai spus si altii, ar exista o solutie dar tre’sa stii foarte bine ce faci cand te apuci de treaba, depinde in primul rand cat de multe stii despre acel 3G adica.tu zici ca inainte sa ajunga la tine telefonul era folosit cu sim de Romania asta inseamna ca era unlocked sau a fost cumparat de la Orange si mergea pe orange, sau poate cel ce ti l-a vandut l-a avut unlocked pe 3.1.2 si a facut upgrade din greseala la 3.1.3 si asta a fost motivul pentru care l-a vandut. In ce faza se afla acum iPhone-ul?...are jailbreak cu cydia pe el, este activat cu softul original?...stii cumva din ce tara e cumparat?....sau cand a fost cumparat?...toate astea te-ar ajuta sa vezi daca se poate face ceva.
Daca ai cydia pe el cauta Fuzziband si incearca sa faci downgrade….sau cauta pe cineva care se pricepe sa faca jailbreak si unlock pe iphone si sigur te va putea ajuta cu Fuzziband si o sa stii precis daca poti sa faci unlock sau daca trebuie sa astepti inca vreo 2 luni (nu se stie nimic sigur) pana apare ceva.