am si eu o intrebare, cum pot afla din ce tara e luat un iphone? momentan am un iphone 3gs, ultima vers 3.1.3 si baseband 5.12…, si nu am ce face cu el - e locked. as vrea sa aflu daca e cumva din uk - as putea face rost de un sim pt unlock - sa il pot folosi ca ipod - fara functiile de telefon pana apare unlock pt el. am cutia originala - am inteles ca pe cutie ar fi ceva cod.
Nu stiu daca ti`a raspuns cineva dar solutia este simpla…faci downgrade la 3.1.2 si faci jailbrake dupaia…eu cel putin asa am facut :p (downgrade facu din itunes…apesi shift restore si alegi softu care il doresti) sper ca am fost destul de explicit :D
am si eu o intrebare, cum pot afla din ce tara e luat un iphone? momentan am un iphone 3gs, ultima vers 3.1.3 si baseband 5.12…, si nu am ce face cu el - e locked.
Jailbreak ii poti face. Unlock, nu (downgrade la 3.1.2 lasa basebandul tot la 5.12).
sal…se pare ca am o problema…am creat un ipsw cu snowbreeze 3.1.3 ...am dat restore pe acel ipsw .....si am instalat ultrasn0w….dar…imi spune searching la carrier name si nu gaseste nimic. intr-un final imi da No Service. Am modem fw 05.11.07 cu 3.1.3 JB si unlock…...ce sa ii fac? am instalat dezinstalat ultrasn0w de 3 ori…am dat restart peste restart…
a aparut si spirit-ul care permite jailbreak la 3.1.3 insa fara unlock. totusi eu cum pot scapa de ecranul cu apel de urgenta? doar prin unlock? sau daca inserez un sim din reteaua unde e blocat? cat timp si cum va functiona eventual ca ipod…
am identificat reteaua de unde e luat - o2 uk sau irlanda.
nu l-am deblocat ci doar activat. poate ma exprim eu gresit. acum il pot folosi ca ipod…fara functiile de telefon. el inca functioneaza doar cu sim de o2. Deci am ramas la 3.1.3 si am facut jailbreak cu spirit.