Yahoo! și Apple Mail
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Am adăugat contul de Yahoo în Mail. Problema e că, din când în când, primesc toate mailurile din inbox (numai Yahoo) încă o dată, apărând ca necitite.
Folosesc și MacFreePOPs 2.6.  În primul screenshot se vede cum îmi vin 38 de mailuri “noi”.
Are cineva vreo idee despre ce se întâmplă și cum pot rezolva problema? Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

Probabil MacFreePop nu marchează ca citite/văzute mailurile pe care le aduce de pe serverul yahoo. O soluție ar fi să setezi MacFreePop să șteargă mesajele de pe server atunci cînd ți-le colectează…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Și cum pot face asta? Nu prea sunt multe setări pt MacFreePop. Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Cum ai reusit sa setezi contul de yahoo pe Mail in osx? Pe mine nu ma lasa…

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Are varianta plătită a contului yahoo sau are altă variantă de yahoo,de ex. eu am cont pe yahoo.co.uk care te lasă să folosești pop3

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Aha, m-am prins, merci!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black