1 din 2
1
Asta-i ceea ce i-ar place lui Steve sa auda de la un switcher ...
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

E un poem, se vede clar ca tipu’ e indragostit.
Am zis sa-l pun pe forum pentru ca le spune mai bine decat mine:

I never loved a computer before… until i switched!
I recently purchased an Apple MacBook,
my first mac after 3 years of planning, learning, waiting, anticipating, procrantinating, etc…
And its truley bittersweet.
Sweet because i love it
Bitter because i regret not doing it sooner.
I always had a disgruntled relationship with PCs.
I never liked a PC, they were just there to get my work done, and take 10% of my life away from reparing and maintaing it.
I had some really horrible experiences with PCs and Linux on the client side.
I truley beleive that it has taken some years off my life.

But Macs are seriously kick ***. for lack of a better description.
The hardware is carefully chosen and innovativly assembled.
The software and hardware are elegantly fused together, and not slaped on as an after thought like PCs.

The hardware is beautiful because it is intelligently put together. They dont cut cost, they get quality parts.

But the clincher is the software. Mac OS X is the best OS i have ever used in my life, period. It is completly logical, no registry, no dll, no bullshit
documents and settings, or program files, etc..
everything is simple. It is the most user friendly, and logical OS on the market.
The fact that you want to lick the screen i dont need to go into, it goes without saying.
But whats amazing is that its Unix Varient. I can go down to the BSD level, mess around with darwin, run X11 apps, etc.
I can compile (some) linux apps in mac os x.

More or less, the entire platform is perfect. Hardware, OS, Software, Services (.Mac), even the Mac OS X Server is cool.

I feel that Apple should never get more than 10% market share. Because anymore, they wont be able to pull of some of the stuff they do. Imagine Microsoft trying to get Windows to stop running on x86 and they wanted to switch to PPC or SPARC or something else. Impossible, and it would be suicide. Apple is a great company because they were able to keep their startup spirit that most aging succesful companies lose. They are like a 30 year old Google.

Anyone who can switch to mac, but doesnt is a masocist.

http://www.mac-forums.com/forums/showthread.php?t=39811

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

that is so ghey. realy

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Asta e, felicitari omului daca ii vine sa-si linga ecranul tongue laugh

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Iaru tu nu ai poeme cu OS Classic?

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Daca ai avut de-a face cu o muiere rea si cicalitoare care te-a pălit la ficat doar ca sa te tina olog in casa, intelegi chestiile astea si fara sa fii ghey smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
voll - 17 August 2006 02:59 AM

Daca ai avut de-a face cu o muiere rea si cicalitoare care te-a pălit la ficat doar ca sa te tina olog in casa, intelegi chestiile astea si fara sa fii ghey smile

/me speachless

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Yet Another Usefull Post…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Intr-adevar, al tau e mult mai folositor decat norma.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Da, era vorba de topic, scuze ca n-am precizat.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da, ar merge la discutii generale…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Daca spun ca muierea aia rea e Windowsul, e prea tarziu?
Cred ca depasisem ora de culcare cand am scris chestia aia… smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da’ tu ce crezi, ca te si vedeam cum stai langa una care iti da suturi in ficati, cate unul la 5 minute… smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Pai, hai sa ma destainui…
Aveam un Cyrix 166 cu Windows 95 ... iau toata colectia Rebus a lui taica-meu, de la inceputurile revistei si pana n-a mai luat-o el, culeg de acolo fiecare careu si enigma si toate cate le-a mai scris el pe parcursul a 25 de ani, ma chinui cateva luni de zile sa le scriu in calculator, fac paginatia cu PageMaker, scot pdf-urile pe un cd… si Windows-ul crapa si ma lasa fara nimic. Bine, cartea am scos-o, dar nu mai am documentul, matrita. A fost cea mai nasoala lovitura in ficat pe care am incasat-o vreodata! Nu-mi venea sa cred ca nu mai am nimic!
Si acum, dau de Mac OS, unde nu se intampla nimic, absolut nimic! Si sunt indragostit! 
... gata, recunosc, i’m so ghey! smile http://www.youtube.com/watch?v=1MG_O3Y8JD4&mode=related&search;=

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
voll - 17 August 2006 09:22 PM

Pai, hai sa ma destainui…
Aveam un Cyrix 166 cu Windows 95 ... iau toata colectia Rebus a lui taica-meu, de la inceputurile revistei si pana n-a mai luat-o el, culeg de acolo fiecare careu si enigma si toate cate le-a mai scris el pe parcursul a 25 de ani, ma chinui cateva luni de zile sa le scriu in calculator, fac paginatia cu PageMaker, scot pdf-urile pe un cd… si Windows-ul crapa si ma lasa fara nimic. Bine, cartea am scos-o, dar nu mai am documentul, matrita. A fost cea mai nasoala lovitura in ficat pe care am incasat-o vreodata! Nu-mi venea sa cred ca nu mai am nimic!
Si acum, dau de Mac OS, unde nu se intampla nimic, absolut nimic! Si sunt indragostit! 
... gata, recunosc, i’m so ghey! smile http://www.youtube.com/watch?v=1MG_O3Y8JD4&mode=related&search;=

eu zic, totuși, că și pe mac și pe win tot trebuie să salvezi cît mai des posibil, de icat poate pica oricînd. nu sunt puțini macuseri care plîng periodic cum că au pierdut date esențiale făcînd giumbușlucuri prin sistem.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

De acord.
Acuma… n-o sa raman in mirare muta, dar va spun eu, socul experimentarii trecerii de la lumea contorsionata si neintuitiva a Windows-ului la simplitatea lui Mac OS X cred ca e mult mai puternic in cazul unuia care isi ia acum pentru prima data un Mac dupa ce s-au batut cu Windows-ul in creier niste poteci the wrong way. Elementul “nou” e atat de pregnant incat te scutura, te trezeste. “Sistemul de operare” nu e doar softul care face sa mearga masina, e si o paradigma, e “modul de operare” - descoperi deodata ca poti sa te relaxezi si ca poti sa investesti in a construi ceva pentru ca iti permiti sa ridici ochii din tarana… Imi vine in minte discursul lui Jobs de la Stanford ... “connecting the dots along the way” ... poti sa le conectezi pentru ca le vezi, ai o viziune mai larga, poti sa te desprinzi de mediul de lucru tocmai pentru ca mediul de lucru nu e facut sa te agate, sa te tina prizonier. Zice el, Jobs, niste chestii…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

din cauza win eu sunt aproape de colaps, sunt cu nervii la pamant. sper sa-mi gasesc un alt job in curand. problema e ca actualul e bine platit dar sanatatea primeaza. urasc win la nivelul fiecarei celule din corpul meu. dupa ce am vazut “pirates of sillicon valley” am inceput sa visez cum il jupoi pe gates dar nici de jobs nu-mi e rusine.cu toate astea, win are meritele lui. o mare parte din pb se datoreaza lui insa cealalta mare parte se datoreaza utilizatorilor. “are you sure” si alte intrebari/optiuni din acelasi tip, nu sunt degeaba puse acolo. calc, sist de op, e prost tare de tot, el face ce-i spune utilizatorul. in cazul win, si aici e slabiciunea acestui so, uneori face si ce nu-i spui.
este stupid ca in scoli, la diverse nivele de studii, tinerii aud si vad numai win. nu au optiuni.
azi am avut nefericita ocazie sa vb cu cel mai prost utilizator de calculator din lume. nu are importanta ca e de win, poate fi de orice. deci, vb azi cu o dsoara care realiza ca are o pb cu placa de retea. ii spun sa incerce sa foloseasca o alta, sa faca un test si eventual sa schimbe slotul de pe placa de baza in care era bagata. vb la tf cu ea si in tinp ce-i spuneam toate astea, avand calc langa ea si deschis, se pune nemernica si scoate placa de retea din slot si-l pune in altul spunand, dezamagita, ca tot nu merge.
pana acum, pe locul 1, in urma experietelor avute, era tot o tipa f nervoasa ca nu se poate conecta la mail. nu-i accepta parola. ea tasta, fiind f convinsa ca aia e parola, “crocodil” insa parola era “aligator” si s-a aratat f indignata: “ce, aligator sau crocodil nu e tot aia?!”
poate pt ca-l cunosc, gresesc cand spun ca e un sist de op simplu sau cel putin e simplu la nivelul de interactiune cu utilizatorul dar sunt de parere ca sintagma “read the fucking manual” e f importanta in cazul win. iti da mura-n gura cum se spune.
evident, ar fi multe de discutat pe aceasta tema. oricum os x e f misto si merita toti banii. poate peste cativa ani, am doar de cca 2 luni un mac, o sa am alta parere…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 2
1

‹‹ download program      aaaa ia bagati okiu.... ››