Ok, larger market share meaning more “Microsoft” in Apple. Asta tind sa cred ca este scenariu pentru the tinfoil hat people, dar sunt curios cam ce intelegi prin asta.
Chiar si cu o piata de 40% sau mai mult Apple poate ramane cu 5% “true” Mac users.
Tell me this. Trecem peste faptul ca existenta registry-ului e ceva ineficient, dar ca un produs facut de sa zicem McAfee se instaleaza si face magarii pe sistem iar apoi culmea lasa si o gramada de footprints in registry si da peste cap anumite lucruri, e vina MS-ului? Nope, eu zic ca e software writer-ul, care e un ageamiu. Sau vina la amandoi. Un increase in market share va insemna ca tot mai multi useri vor invata cum sa se impuste in picior, fie ca e in Windows, fie ca e in OS XYZ. Nu exista OS known to man care sa faca fata ignorantei average-[l]user-ului. Ca altfel Genius Bar ar fi mai mult sau mai putin un branch falit.
All I’m saying is, you can’t really have both. Ori ai un segment mic, o nisa, ori esti ca restu’.
Aici e posibil sa dezvalui cat de putine stiu eu despre ce zace sub capota OSX, nu ca m-as ascunde dupa niste aparente de expert deci rog sa fiu corectat cu pareri, dar sunt convins ca cu cat va urca in popularitate, cu atat va fi vizat mai mult de “baietii veseli”. In momentul de fata pur si simplu nu este profitabil, cand in momentul in care cuplezi un Windows box la net intr-o ora are toate sansele sa fie compromisa. Gresesc? Time will tell.