2 din 2
2
Asta-i ceea ce i-ar place lui Steve sa auda de la un switcher ...
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Pentru respectiva domnisoara cred ca un Mac e la fel de bun ca si un pc, Mac OS la fel de bun ca si Windows… sau poate la fel de prost… ca doar “un aligator e tot un crocodil”... Nu are importanta pentru astfel de utilizator ce eforturi faci sa-i aduci mai aproape un astfel de instrument de lucru - dar si el ar trebui sa inteleaga ca nu poate emite pretentii ca masina sa-l asculte daca nu invata cum s-o conduca.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.10.05
casar - 17 August 2006 01:48 AM

Iaru tu nu ai poeme cu OS Classic?

Ha ha ha!
Domnilor, acu 25 de ani am scris si eu una cu high fidelity: puneam acolo Sony, Tandberg, Philips. Akai si am asteptat sa vina vreo firma sa-mi dea o combina. Canci! In schimb, Adrian Paunescu, care a fost copiat de un timpit de publicitar, a primit de la Sony vreo 30.000 de parai! Asa ca nu mai scriu cu OS 9, nici macar pe forum! smile
Scuzati-ma, nu sint castorul, sint iaru de pe calcu lu’ Castoru’!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Figure 1-6: When Steve Jobs unveiled Mac OS X at a Macworld Expo in 1999, he said that his goal was to oversee the creation of an interface so attractive, “you just want to lick it.” Desktop windows, with their juicy, fruit-flavored controls, are a good starting point.

http://labs.oreilly.com/search.xqy?t=image&view=full&q=steve+jobs&page=1#image6
aproape de jumatatea paginii

... si unii ziceau ca e so gay

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

I feel that Apple should never get more than 10% market share.

And later ...

Anyone who can switch to mac, but doesnt is a masocist.

*sniff sniff*
Do you smell that? It is the smell of hypocrisy.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
fishbone - 27 Noiembrie 2006 02:26 AM

I feel that Apple should never get more than 10% market share.

And later ...

Anyone who can switch to mac, but doesnt is a masocist.

*sniff sniff*
Do you smell that? It is the smell of hypocrisy.

You’re nitpicking, Fishbone.
Heart’s logic doesn’t follow mind’s logic, he isn’t a hypocrite, he’s just in love. 
You’ve never been in love?
Besides, what he really wants to say with this is that he is afraid that a larger market share would mean more “Microsoft” in Apple ...
The second argument should be considered more like a projection: he may have had a bad experience with Windows/Microsoft products and he may not really understand that only 5% of the people awake in the process, search for something else and find Apple/Mac products satisfying and lovable.  The rest of them may very well enjoy the Microsoft “reality”, like a drunkard loves the gutter he’s forced to spend the night in ... smile

Encarta lists the following under “masochism”
4. enjoyment of hardship: the tendency to invite and enjoy misery of any kind, especially in order to be pitied by others or admired for forbearance
In this context, i do agree with him - to be able to switch but procrastinate in the Microsoft land means exactly it… or plain stupidity.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Ok, larger market share meaning more “Microsoft” in Apple. Asta tind sa cred ca este scenariu pentru the tinfoil hat people, dar sunt curios cam ce intelegi prin asta.
Chiar si cu o piata de 40% sau mai mult Apple poate ramane cu 5% “true” Mac users.
Tell me this. Trecem peste faptul ca existenta registry-ului e ceva ineficient, dar ca un produs facut de sa zicem McAfee se instaleaza si face magarii pe sistem iar apoi culmea lasa si o gramada de footprints in registry si da peste cap anumite lucruri, e vina MS-ului? Nope, eu zic ca e software writer-ul, care e un ageamiu. Sau vina la amandoi. Un increase in market share va insemna ca tot mai multi useri vor invata cum sa se impuste in picior, fie ca e in Windows, fie ca e in OS XYZ. Nu exista OS known to man care sa faca fata ignorantei average-[l]user-ului. Ca altfel Genius Bar ar fi mai mult sau mai putin un branch falit.

All I’m saying is, you can’t really have both. Ori ai un segment mic, o nisa, ori esti ca restu’.
Aici e posibil sa dezvalui cat de putine stiu eu despre ce zace sub capota OSX, nu ca m-as ascunde dupa niste aparente de expert deci rog sa fiu corectat cu pareri, dar sunt convins ca cu cat va urca in popularitate, cu atat va fi vizat mai mult de “baietii veseli”. In momentul de fata pur si simplu nu este profitabil, cand in momentul in care cuplezi un Windows box la net intr-o ora are toate sansele sa fie compromisa. Gresesc? Time will tell.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
fishbone - 27 Noiembrie 2006 07:52 AM

Aici e posibil sa dezvalui cat de putine stiu eu despre ce zace sub capota OSX, nu ca m-as ascunde dupa niste aparente de expert deci rog sa fiu corectat cu pareri, dar sunt convins ca cu cat va urca in popularitate, cu atat va fi vizat mai mult de “baietii veseli”. In momentul de fata pur si simplu nu este profitabil, cand in momentul in care cuplezi un Windows box la net intr-o ora are toate sansele sa fie compromisa. Gresesc? Time will tell.

Adică “securitate prin obscuritate”? Răspunsul meu la această afirmaţie este aici.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

eu cred ca totusi chestia aia cu think different a fost de bun augur… ca sa fabrici virusi, trebuie sa cunosti bine sistemul pe care vrei sa=l ataci / si daca cunosti bine apple, parca nu-ti vine sa-i dai in cap, nu?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Quite right, oare cati dintre fostii angajati ai Microsoft au preferat sa nu-si faca aparitia la serviciu cu o mitraliera in maini ci sa dea drumul la niste informatii pe net ?

kracker - 27 Noiembrie 2006 09:14 PM

... sa nu ne pierdem timpul si noi criticand Ferestrele sau alte prostii deastea si sa continuam sa ne ajutam unii pe altii si sa ne impartasim experientele placute sau neplacute cu mac-uri

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ download program      aaaa ia bagati okiu.... ››