Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:
1 senzor infrarosu mort
1 drive optic mort
3 butoane mouse care “agata”
1 margine ecran desprinsa
2 margini ecran in curs de desprindere
1 wristpad cu decolorare
Bineinteles ca tot biroul e un pic dezamagit ca am tot propovaduit si laudat macurile si acum se uita urat la mine. Ca sa nu mai zic ca sunt mai lente ca un Ibook cu 256 MB RAM… si isi tot pierd setari de imprimanta… si alte bucurii de acest tip
Trebe spus ca Powerbook-ul (5 luni vechime) si Ibook-ul (un an si ceva) sunt absolut impecabile.
Concluzie de ne-expert (dar totusi iubitor de macuri):
daca vreti sa luati macbook mai stati un picutz poate mai lucra baietii din China la calitate, le mai face Steve un control inopinat… Din ce am inteles transa din care am luat noi a fost prima ajunsa in Romania.
Catalin
P.S. stiti pe cineva sa vanda G4 noi (ramasita de vreun stoc, ceva…)
Daca are cineva un macbook de care nu e multumit, fac eu cu placere schimb cu ibook-ul meu de 12” PPC 1.33gh, poate sa aibe si unitatea optica busita si hardu(ca nu ma deranjeaza)
nu am mai auzit pe nimeni de problema asta, am 3 prieteni care au cumparat de curand macbook si functioneaza perfect (unii mai dumb ruleaza doar windoze pe el :( )
Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:
1 senzor infrarosu mort
1 drive optic mort
3 butoane mouse care “agata”
1 margine ecran desprinsa
2 margini ecran in curs de desprindere
1 wristpad cu decolorare
Bineinteles ca tot biroul e un pic dezamagit ca am tot propovaduit si laudat macurile si acum se uita urat la mine. Ca sa nu mai zic ca sunt mai lente ca un Ibook cu 256 MB RAM… si isi tot pierd setari de imprimanta… si alte bucurii de acest tip
Trebe spus ca Powerbook-ul (5 luni vechime) si Ibook-ul (un an si ceva) sunt absolut impecabile.
Concluzie de ne-expert (dar totusi iubitor de macuri):
daca vreti sa luati macbook mai stati un picutz poate mai lucra baietii din China la calitate, le mai face Steve un control inopinat… Din ce am inteles transa din care am luat noi a fost prima ajunsa in Romania.
Catalin
Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:[...]
Catalin
Nu pare ceva uzual. De unde ai luat jucăriile astea? De la iStyle? De la altul? Care?
Că g4 și g5 sînt mai stabile, no doubt, au avut ani de teste, dar, uite, îți dau eu PB-ul meu 1.67 / 80 gb/ 15 inci pe unul din alea, să le văz mai întîi.
Si eu am cumparat unul care avea unitatea optica defecta - a fost inlocuit cu unul bun!
Asta de pe care scriu acum (MBP) are o problema cu bateria: “We recently discovered that some 15-inch MacBook Pro batteries supplied to Apple do not meet our high standards for battery performance”
este exact ca la masini, primele serii prezinta defecte neprevazute, de productie, etc.
sa nu uitam un lucru, apple urgenteaza acum trecerea la noi computere, pentru ca pc-urile se inoiesc super rapid datorita evolutiei hardware-ului pe piata, apare blue ray poti inregistra 25gb pe un disc optic, apar procesoare quadcore, ddr3 hardisk-uri flash memory cum e ala de la samsung de 35gb ... si ei trebuie sa tina pasul… si nu mai au timpul ala la dispozitie de control al unui produs, totul se intampla prea repede.
am comandat si eu unu pentru cineva, de pe apple store italia, sper sa nu dezamagesc persoana.