1 din 2
1
macbook-atentie la calitate!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:
1 senzor infrarosu mort
1 drive optic mort
3 butoane mouse care “agata”
1 margine ecran desprinsa
2 margini ecran in curs de desprindere
1 wristpad cu decolorare

Bineinteles ca tot biroul e un pic dezamagit ca am tot propovaduit si laudat macurile si acum se uita urat la mine. Ca sa nu mai zic ca sunt mai lente ca un Ibook cu 256 MB RAM… si isi tot pierd setari de imprimanta… si alte bucurii de acest tip

Trebe spus ca Powerbook-ul (5 luni vechime) si Ibook-ul (un an si ceva) sunt absolut impecabile.

Concluzie de ne-expert (dar totusi iubitor de macuri):
daca vreti sa luati macbook mai stati un picutz poate mai lucra baietii din China la calitate, le mai face Steve un control inopinat… Din ce am inteles transa din care am luat noi a fost prima ajunsa in Romania.

Catalin

P.S. stiti pe cineva sa vanda G4 noi (ramasita de vreun stoc, ceva…)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mda, nasol. O sa ti le schimbe cei de la care ai cumparat, dar ramane impresia nasoala…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din motivele enumerate mai sus, între un iBook G4 nou şi un MacBook nou, ambele cam la acelaşi preţ, eu am ales iBook-ul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

inseamna ca eu sunt printre norocosi, e perfect, daca pot spune asa.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

nici al femeii mele nu are nici o problema. i l-am luat in iunie (din US) si e impecabil.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Daca are cineva un macbook de care nu e multumit, fac eu cu placere schimb cu ibook-ul meu de 12” PPC 1.33gh, poate sa aibe si unitatea optica busita si hardu(ca nu ma deranjeaza)

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

nici la mine nu are nici-o problema l-am luat in iulie tot din us poate o fi vreo problema cu astea de la noi

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Se poate sa fi venit un lot cu probleme pe la noi, insa cat timp e luat de pe canal oficial nu cred ca e o problema. Se schimba si gata

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

nu am mai auzit pe nimeni de problema asta, am 3 prieteni care au cumparat de curand macbook si functioneaza perfect (unii mai dumb ruleaza doar windoze pe el :( )

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cine ti-a vindut asa ceva?

arcromania - 16 August 2006 11:39 PM

Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:
1 senzor infrarosu mort
1 drive optic mort
3 butoane mouse care “agata”
1 margine ecran desprinsa
2 margini ecran in curs de desprindere
1 wristpad cu decolorare

Bineinteles ca tot biroul e un pic dezamagit ca am tot propovaduit si laudat macurile si acum se uita urat la mine. Ca sa nu mai zic ca sunt mai lente ca un Ibook cu 256 MB RAM… si isi tot pierd setari de imprimanta… si alte bucurii de acest tip

Trebe spus ca Powerbook-ul (5 luni vechime) si Ibook-ul (un an si ceva) sunt absolut impecabile.

Concluzie de ne-expert (dar totusi iubitor de macuri):
daca vreti sa luati macbook mai stati un picutz poate mai lucra baietii din China la calitate, le mai face Steve un control inopinat… Din ce am inteles transa din care am luat noi a fost prima ajunsa in Romania.

Catalin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
arcromania - 16 August 2006 11:39 PM

Am cumparat recent la birou 6 macbook si iata cam care au fost suprizele:[...]

Catalin

Nu pare ceva uzual. De unde ai luat jucăriile astea? De la iStyle? De la altul? Care?
Că g4 și g5 sînt mai stabile, no doubt, au avut ani de teste, dar, uite, îți dau eu PB-ul meu 1.67 / 80 gb/ 15 inci pe unul din alea, să le văz mai întîi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ierta sa fiu. La noi, la Catza, s-au cumparat doua macbook. Nici cea mai mica problema! E ceva straniu. De unde le-ai luat? sa nu fie refurbished!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 10 Octombrie 2006 05:47 AM

Ierta sa fiu. La noi, la Catza, s-au cumparat doua macbook. Nici cea mai mica problema! E ceva straniu. De unde le-ai luat? sa nu fie refurbished!

Așa i-am sugerat și eu. Chiar toate șase să aibă hibe! E ceva ciudat aici, chiar putrid.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Si eu am cumparat unul care avea unitatea optica defecta - a fost inlocuit cu unul bun!
Asta de pe care scriu acum (MBP) are o problema cu bateria: “We recently discovered that some 15-inch MacBook Pro batteries supplied to Apple do not meet our high standards for battery performance”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

este exact ca la masini, primele serii prezinta defecte neprevazute, de productie, etc.
sa nu uitam un lucru, apple urgenteaza acum trecerea la noi computere, pentru ca pc-urile se inoiesc super rapid datorita evolutiei hardware-ului pe piata, apare blue ray poti inregistra 25gb pe un disc optic, apar procesoare quadcore, ddr3 hardisk-uri flash memory cum e ala de la samsung de 35gb ... si ei trebuie sa tina pasul… si nu mai au timpul ala la dispozitie de control al unui produs, totul se intampla prea repede.

am comandat si eu unu pentru cineva, de pe apple store italia, sper sa nu dezamagesc persoana.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

din pacate, cel care a lansat topicul, nu a raspuns de la cine a cumparat asa ceva…

nu pot crede ca apple scapa asa ceva pe piata - pina si resellerul le-ar fi oprit de la vinzare, asa ca….

1 din 2
1