2 din 2
2
iPad + MiFi:  short review
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 10.05.08

dap.
un sim ca orice alt sim, dar dedicat ptr date.
atentie. a nu se baga acest sim ptr date intr-un telefon ca se blocheaza. eu am patito la un router, tot vdf.

ba mai mult MIFI are si card de memorie. grin

Semnătură 

Life is about passions. sch

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Pentru cine doreste Orange exista Huawei E5832. Detalii aici : Modem WiFi Orange

Eu l-am cumparat exact pentru Ipad. Aveam un E160 (tot Huawei). L-am cumparat de pe Okazii cu 350 RON. La Orange daca nu vrei sa-ti faci alt abonament costa 160 Euro.
Pot sa spun ca viteza este mai slaba decat la vechiul Huawei E160, dar asta e. Merge cam cu 1 Mbps in Bucuresti. Eu cam atat am prins indoor.

In rest produsul este similar celui de la Vodafone.  Bateria tine cam 4 ore. Se incarca de la priza sau de la laptop. Problema este ca, conectat la laptop, device-ul se incarca dar nu te poti conecta la internet prin USB :(. O mare tampenie. Deci nu poti sa-l incarci si sa navighezi in acelsi timp.
Nu am gasit inca rezolvare. Pe site-ul Orange nu este prezent nici un fel de soft sau update de firmware.

Test :
Orange Test

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
schubert - 29 Aprilie 2010 03:55 PM

dap.
un sim ca orice alt sim, dar dedicat ptr date.

OK, asta înseamnă că MiFi ar putea merge și cu cardurile internet Vodafone prepaid din oferta proaspăt lansată astăzi. I-am întrebat pe email dacă merge dar încă nu mi-au răspuns.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
Tudor - 29 Aprilie 2010 09:07 AM

Întrebare: MiFi-ul funcționează pe baza unui card SIM?

Da, MiFi-ul este basically un modem 3G (la fel ca si alea USB), care are in plus un router wireless (de multe ori impresionant de configurabil). http://en.wikipedia.org/wiki/MiFi

Sunt cam 2 device-uri dominante: Novatel-ul din link si respectiv Huawei E5830, atat Vodafone cat si Orange au in oferta un pachet “Hotspot”. Eu personal as cauta un MiFi decodat si l-as folosi cu SIM-ul Orange pe care il am in stick (daca tot il platesc), sau as lua un pachet de date ieftin: Clicknet, RCS, etc. Daca mergi cu familia prin tara e mai misto sa ai un MiFi la tine si sa il folosesti atat pentru iPad-ul tau (sau pentru laptop) cat si pentru iPod touch-ul lu’ ala micu. Bateriile tin cam 3-4 ore de utilizare efectiva prin toate review-urile citite de mine, iar device-urile se incarca usor prin USB.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Ma gandesc si eu sa iau un MiFi de la VDF. Singurul defect pe care i l-am gasit este ca varianta actuala nu suporta viteze decat pana la 7.2 mbps (vreau sa trec la abo de 21.6). Mai exista o solutie mai putin eleganta cu modemul usb existent si un router edimax 3g-6210N. Acesta este practic un router n portabil cu baterie incorporata si cu un port usb la care se poate conecta stickul de net. Exista probleme si in acest caz, bateria tine doar 1.5ore si este astfel mult mai putin portivit pentru folosirea pe drum.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

gorrocs, stai linistit ca la ora actuala, indiferent de router/modem, VDF nu ofera 21,6 decat in extrem de putine locatii. De regula in cateva hoteluri din Bucuresti, atat.

2 din 2
2