Baterie iPhone 3G - EOL
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Am un iPhone 3G din ianuarie 2009 (deci cam de 16 luni). In conditiile de folosire in care a devenit o extensie naturala a mainii drepte este incarcat cam de 9 ori in 10 zile. Utilizare: 3G, WiFi always on, luminozitate 20% tot timpul, folosit mail intens, alte aplicatii etc. Metode de incarcare variate, de curent mic - USB calculator, incarcator masina sau de curent mare - adaptor retea. Incerc pe cat posibil sa respect cicluri complete de incarcare in stilul cu care m-am obisnuit pe mac. Cu toate acestea mai fac incarcari incomplete sau de 5-10 min pentru a trece peste unele momente ale zilei.

Pana acum reuseam sa trec peste o zi fara sa primesc decat dupa-amiaza mesajul de low battery. De ceva timp nu mai e asa, bateria are niste variatii bruste si o suspectez de imbatranire prematura.

Am cautat putin pe eBay si am gasit. O baterie ne-originala dar de 1600 mAh (fata de cei 1150 mAh standard) costa 3.33$ cu transport inclus (!!). Link

Am comandat-o, astept 2-3 saptamani sa vina, o instalez si revin cu pareri.

Daca ati avut experiente similare cu bateria originala pe duca la 3G si ati inlocuit-o cu baterii 3rd party astept detalii. Vorbesc doar de cele interne nu de module externe prin mufa de 30 pin.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Nu pot edita dar mai am o mentiune:

La $3.33, ma costa mai mult drumul cu masina pana la oficiul postal din Drumul Taberei sa ridic pachetul decat produsul si expedierea din HK! smile

Globalizarea asta…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Vezi că bateriile chinezești de pe eBay nu sunt întotdeauna la capacitatea care zic ei ... a cumpărat un amic una de “2500mAh” pentru PSP care s-a dovedit a fi de 600mAh la o măsurătoare ...
Dar gasești și chestii bune pe eBay la chinezi.

Atenție - poate să dureze și 6 săptămâni livrarea în România - sunt trimise “par-vapor”, nu “par-avion”.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Intr-adevar s-ar putea sa fie o problema calitatea produselor dar riscul e mic la suma asta. O sa testez cand ajunge.

Referitor la livrare, sunt obisnuit cu saptamanile de asteptare (primesc cam 2-3 colete pe luna din HK).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
psergiu - 28 Aprilie 2010 09:10 AM

Vezi că bateriile chinezești de pe eBay nu sunt întotdeauna la capacitatea care zic ei ... a cumpărat un amic una de “2500mAh” pentru PSP care s-a dovedit a fi de 600mAh la o măsurătoare ....

cred ca am cumparat aceiasi baterie ca amicul tau pentru PSP .. smile
asta vroiam sa zic si eu…e posibil sa tina mai putin decat ar trebui..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
gorrocs - 28 Aprilie 2010 08:14 AM

Nu pot edita dar mai am o mentiune:

La $3.33, ma costa mai mult drumul cu masina pana la oficiul postal din Drumul Taberei sa ridic pachetul decat produsul si expedierea din HK! smile

Globalizarea asta…

Cum ai cumparat bateria - intrucat vad ca nu asigura transport in RO?

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Azi dimineata. Am vazut si eu dupa ce am licitat ca Romania nu e in lista de tari. Dar atata timp cat livreaza in BG si HU sigur trimit si aici. Am primit mesajul automat de confirmare si il astept astept pe cel care instiinteaza livrarea. Nu cred ca o sa fie probleme, ci pur si simplu inseamna ca nu au mai avut clienti de aici.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

il trimte in HU si de acolo la tine direct in cutiuta postala;;)),eu asa mi-am primit ipodul

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Chiar azi am primit mail cum ca a fost expediata, deci nicio problema majora (putin mai tarziu de cele 48 de ore pe care le asigurau).