Cont bannat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Vreau sa stiu de ce am primit ban si de ce.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07
vromeo - o saptamana pentru duplicare anunt si vandalizare anunt vechi

vezi la informatii site/forum

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cel mai bine pe Macuser este să nu postezi deloc la vânzări - Administrator e nebun rău la cap și camarila de moderatori îi țin isonul LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Observ si eu chestia asta, numai ca… in REGULAMENT nu scrie nimic delag de treaba asta. Voodoo ?

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

Lasă tu, că unde dă tata creşte!  grin

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

da, ai dreptate, dublarea anunturilor am vazut-o intotdeauna ca spam, dar nu e scris explicit, o sa corectam.

pentru editarea anunt vechi pana nu se mai vede despre ce era vorba o consideram vandalism. si ne felicitam ca am scos dreptul de editare a mesajelor dupa 15 minute in alte sectiuni a forumului.

- orice act de vandalism în secțiunile editabile ale forumului (e.g. secțiunea wiki) va atrage excluderea utilizatorului responsabil și banarea IP-ului acestuia;

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci e ok sa interpretezi subiectiv un punct al regulamentului dar nu e ok sa stergi si sa atragi atentia civilizat printr-un pm… ok, am notat. Pot sa ies la joaca acum ?

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Inteleg ce zici, dar trebuie sa privesti regulamentul ca o exprimare uneori insuficienta si uneori neclara a dorintelor administratorilor si nu ca o lege pe care adminii o impun. Adminii au hotarat ca nu vor duplicate, dar au gresit cand au scris regulamentul pentru ca nu au fost suficienti de clari astfel incat si macuserii sa inteleaga fara probleme. Cu feedbackul de la tine imbunatatim textul regulamentului.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
psergiu - 01 Mai 2010 05:48 AM

Cel mai bine pe Macuser este să nu postezi deloc la vânzări - Administrator e nebun rău la cap și camarila de moderatori îi țin isonul LOL

Sergiu, nu-l mai speria pe saracu’ om smile

Yoda mi-e martor ca am vandut pe forumu’ asta cel putin un sfert de tona de mac-uri si nu am avut nici o treaba cu administratorul. Ma rog, mi-am luat si eu un avertisment pentru duplicare de anunt, mai la inceput, dar am inteles care-i treaba si nu am mai facut greseli.

Solutie simpla: nu mai duplica anunturi, not that big of a deal…

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

deci se poate și simplu…
smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

@Dragos Salageanu: vromeo n-a mai ajuns sa ia avertisment pentru ca si-a editat mesajul vechi si a sters totul din el (inclusiv titlul). In ziua in care l-a pus pe cel nou. Ceea ce e un pic unfair pentru admini care trebuie sa munceasca de 2 ori sa verifice duplicatele.
Socoteala mea a fost: fie nu stie ca n-are voie si atunci pune dublura si asta e (primeste avertisment); fie stie ca nu e voie si de aia incearca sa ascunda anuntul vechi.
Exista insa si varianta 3: unii useri inca mai cauta butonul de delete post si cand nu-l gasesc fac prin metoda Terminal: replace cu nimic/fisier gol.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Offtopic: eu nu sunt extrem de tehnic, asa ca nu prea stiu cum functioneaza dudele astea de pe forum. Dar, din cate am observat eu, daca fac o modificare la un anunt vechi, acesta apare in capul listei in board-ul respectiv, nu? Adicatelea, discutiile sunt afisate in ordinea comment-urilor, nu a datei crearii lor (cu exceptia sticky-urilor, evident), sau?

Caz in care intrebarea mea este: de ce dracu ar evita cineva un update simplu, prefarand un post nou? Eu am bagat anunt nou presupunand ca anuntul meu ramane la dracu-n praznic, 10 pagini “mai in jos”, dar odata ce m-am prins ca nu-i asa, wtf??

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Când îți actualizezi post-ul de la vânzări, nu revine pe prima pagină. Revine doar la reply - de aia am scos posibilitatea de reply deoarece erau tot felul de vânzători “profesioniști” sau “nerăbdători” care dădeau reply la propriul mesaj de câteva ori pe zi ca să il urce pe primul loc - iar macuserul normal care punea și el un anunț, ajungea pe pagina 2-3 în câteva ore. Așa toată lumea are șanse egale.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP