probleme cu Submerge
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Salut.Am o problema si nu reusesc deloc sai dau de cap.Vrau sa-mi pun niste filme pe i touch si nu stiu de ce nu mai merge.Acum cateva luni lam folosit si mergea nemaipomenit insa acum nu primesc decat sonorul si o imagine alba.Oare de ce ?Tin sa mentionez ca in urma cu o luna mi-am schimbat hardul dar nu cred ca asta e problema.Iam dat acum o saptamana un repair permision in safe mode si deatunci imi booteaza greau,cam la 35 secunde apare marul,iar hardul nici la jumate nu e?Are cineva un sfat ceva?Parca nu imi vine bine sa o iau cu reinstalarea dupa o luna.Multumiri anticipate.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

poate s-a bulit ceva in program. ia ultima versiune, sterge fila .plist, eventual incearca cu alt program de convertit. mie imi merge brici cu VisualHub…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

ce versiune ai? am facut un film acum o luna pentru iphone si a mers perfect.
a aparut un update 1.9.3 (59) cu suport pentru iPad dar nu cred ca asta e problema.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Nu cred ca programul e devina.Am incercat convertesc din avi sa fac dvd,am folosit ‘‘convertxtodvd’’ (prin vwmare fussion)si aceeasi problema,numai ca de data asta am capatat o imagine verde.Am dezinstalat sub merge si l-am instalat inapoi insa nici un rezultat.Am versiunea 1.8.3,pana sa-mi crape hardu a mers minunat.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ai perian instalat?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein