problema cu rezolutiile wide.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

OS TIGER cu toate update-urile.

mi-am luat un monitor LCD. M-a mancat in fund si mi-am luat WIDE. mama lui. nu imi apar rezolutiile native (1280/800, 1440.960).

ce sa ii fac ca mor :(

am pus vechiul CRT si culmea e ca acolo imi apar si aceste 2 rezolutii wide. le setez pe crt si cand dau restart boom… nu-s!!! revert la 1024.768…

am pus lcd pe pc si merge ok cu rezolutiile nativa :(

se pare ca nu pot sa il fac sa mearga pe mac. ma ajuta cineva?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Incearca astea:
SwitchResX: http://www.madrau.com/html/SRX/About.html
DisplayConfigX: http://www.3dexpress.de/index.html

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

eu am la birou un Fujitsu Siemens de 19” wide, si merge UNS. Din contra… nu mergea pe PC… fara service pack 2 :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

a mers cu switch resx dar mai am nevoie de ceva… stie cineva cum sa ... ultima versiune? :D sau daca are cineva o versiune mai veche faceti un pustiu de bine pe PM…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Apple Cinema Display (adica wide):

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

daca ar fi avut cinema display sigur nu ar fi avut vre-o problema… mai ales sa fi avut rezolutia aia wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buftea, Bucuresti
Macuser din: 13.12.05

Am cumparat eu SwitchResX, a functionat ok, apoi si-a facut update la ultima versiune si nu mai functioneaza :( Tot zic ca o sa le trimit mail sa intreb che passa, dar mereu uit…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multumesc… intr-adevar monitorul asta suporta 2 rezolutii tare ciudate wide : 1280/768 si 1440/900. ciudat insa ca nu apar in lista by default… in schimb apare 1280/1024 care culmea… merge smile) doar ca vad totul mai lat! big surprise

Oricum multumesc tuturor! SwitchResX a rezolvat dupa ceva bataie de cap problema! Acu sa vad cum il conving ca l-am cumparat…  snake

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

VEZI IN PM

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti

ce model de LCD e?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

BestView 17” HD (diferit de wide) rezolutie nativa 1280/768. Mai suporta tot nativ o rezolutie si mai ciudata… 1440/800 sau ceva de genul. De ce intrebi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti

Vroiam si eu sa-mi iau un LCD, si mi-am luat un Samsung SyncMaster 205BW si merge perfect in 1680x1050. Speram sa nu am nici eu probleme, dar se pare ca am scapat, in plus ciar am profil de culoare pt acest monitor. Oricum nu cred ca se vede ca pe un CinemaDisplay, dar se vede perfect.