iPhone 3G, digitizer crapat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 27.03.08

Salutari!

Am gasit ceva posturi anterioare, doar ca sunt outdated, asa ca va intreb inca o data si eu. Am scapat iPhone-ul de la etajul 4. L-am luat de nici o saptamana de pe okazii, nou, sigilat. Functioneaza tot (surprinzator, probabil l-a salvat carcasa) insa ecranul din fata e crapat si nu raspunde la touch, restul functioneaza (apel, butoane, difuzor) I-am dat si un restore pt test si a mers.

Care ar fi optiunile mele si cat ar costa? La asistenta orange mi-a spus ca din cunostintele lui (tipului care m-a ajutat) costa cam 70-80EURO, Orange neincluzand acest defect in garantie… tipic.

Care ar fi alte optiuni si daca ar merita… Sunt din Arad.

Va multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ai garantie orange?
Daca ai costa 860ron si primesti unul nou.
Alta varianta este inlocuirea digitizerului dar posibil sa mearga prost sau deloc(cazul meu) dupa inlocuire.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Buna asta.. ma gandesc ca cineva inlocuieste bine…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

e destul de simplu de inlocuit un digitizer la iphone 3G.

ai nevoie de :
-ventuza ca sa scoti ecranul(fara ventuza nu te sfatuiesc sa incerci)
-digitizer+ecran nou de pe ebay(gasesti sub 15 euro cu livrare cu tot ==> prefera cele din UK sau FR sau germania)
- adeziv special pentru lipit ecran iphone(gasesti pe ebay, 2-3 euro, poti gasi si pachet ecran+adeziv). Are forma speciala, lipici dubla fata
- uscator de par(pt “inmuierea” lipiciului dintre digitizer si scheletul care il sustine de LCD)
-surubelnita in cruce
-multa rabdare
Gasesti filmulete multe pe youtube

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Mersi de ajutor! Am sa ma duc la un service gsm sa vad care ar fi preturile si ce experienta au. In caz ca sunt habarnisti, voi comanda unul de pe okazii (cam 70lei, cu stickere) si-l voi pune personal.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Am rezolvat astazi. Am platit 120ron, in 2 ore l-a facut. Nu e ca originalul, dar decat crapat e ok.