Am tot rascolit pe diverse forumuri, si nu am gasit cum pot scoate limitarea de volum de la un 6g classic.
Am inteles din start ca orce fel de linux pica, pentru ca are ROM criptat.
Se aude destul de incet, nu ar fi asta problema, dar daca vrei sa il pui pe un mixer ceva nu ai indeajuns semnal.
Mai am inca unul defect. Cum as putea identifica modelul EU de cel US ?
Si eu am aceeias problema,consider ca restrictionareaori, este un lucru negativ pentru cumparatori,ar trebui sa avem aceasta optiune noi,nu cei ce au luat astfel de decizie,
am inteles ca se poate rezolva totusi aceasta problema.Ajutor va rugam,celor ca au trecut prin asa ceva!!!
I pod Clasic 80 GB
Nu poți scăpa de limitarea de volum. Punct. Cel puțin nu prin metode ce țin de dispozitiv în sine.
Poți, în schimb, să apelezi la unul din două artificii:
1. Cumpără căști cu impedanță scăzută și sensibilitate ridicată. Eu folosesc din când în când o pereche de M-Audio IE-10 pe classic-ul 80GB, hardlimited, și rezultatele sunt foarte bune. Căștile au 11ohm și peste 115db. Poți încerca și alte căști, M-Audio sunt o simplă referință în discuție.
2. Cumpără un amplificator portabil pentru căști. Google este prietenul tău.
Ce nu are niciun sens să faci:
1. Să cauți soluții software pentru problemă. Nu există și nici nu cred că o să existe vreodată.
2. Să ”diferențiezi” produsele UE de produsele US. În europa nu se vor vinde, vreodată, prin canale oficiale, produse pentru U.S. Produsele cumpărate de piața gri/neagră sunt cu totul altă poveste.
@altero - gopod, ca toate soluțiile asemănătoare, funcționează doar pe versiunile anterioare 6th. Am încercat pe un 5.5Gen, a mers. Pe Classic nu. Volume booster-ul ăla nu face nimic util în situația asta pentru că, oricum, ipod-ul este hardlimited la aprox. 100db, așa că poți ”umfla” mp3-urile alea cât de mult dorești. Mai mult decât distorsiuni la volum mare nu o să obții…
Am vazut ca la un moment dat spunea cineva ca probabil va fi primul ipod care nu va putea fi cracuit, pentru ca are rom criptat si mai presus de asta cipul cu rom este sub rasina, iar pinii bine ascunsi.
Se pare ca apple a dat lovitura cu acest model, ca si nano de altfel.
De ce oare nu a dat lovitura si cu iphone si ipod touch…. probabil s-au gandit ca lumea poate opta foarte usor la un mp3 mai ieftin asta in cazul ipod, dar nu si la un telefon(iphone)
Practic touchuul si senzorul il face mai special decat alt telefon + jocurile bineinteles. Nu era loc de concurenta:)
Dacă unica diferență dintre iPod Classic și iPod Touch se rezumă la touchscreen (și jocurile, bineînțeles /:) ), crede-mă, tot poporul cumpăra Zune HD.
iPhone/iPod Touch rulează iPhone OS. Asta presupune o cu totul altă metodă de accesare a dispozitivului și a conținutului decât la classic, care, să-mi fie scuzat, este un mare hard disk montat pe o interfață dock connector.