2 din 2
2
Reinstalare 10.4.x (ca sa nu se confunde cu mâța)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Steji - 18 August 2006 03:21 PM

Ma bate gându’ să fac un Clean Install, dar vreau ca dup-aia să nu mai fac iar toate setările la toate programele… Întrebarea este: dacă salvez folderele Preferences (din System și Users) și, după instalare OS, le copiez peste cele originale, imi ia toate setările vechi?

Fă Clean Install, dar salvează preferințele cu iBackup, iar după reinstalare poți aduce aplicațiile la setările inițiale prin Restaurare, global sau selectiv, după gust. Cu asta se răspunde și Dacului care întreabă (just, de altfel) de ce mai faci clean install dacă vrei să salvezi TOATE preferințele anterioare: le poți salva pe toate, dar le poți restaura numai pe unele.
Să instalați bine!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Multumesc, dar nu ma mai intereseaza!!! Prea tarziu!
(Psst! Psst! Ti-as fi raspuns ca “Iti multumesc, o sa tin minte.” da’ am promis ca nu mai instalez sistemu’ niciodata, dupa ce mi-a frecat Iaru ridichea… Dreptate si fratie, nene Cattus)
[Eu, uitandu-ma speriat in stanga si in dreapta si plecand pe langa cel mai apropiat perete]

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Steji - 21 August 2006 10:07 PM

Multumesc, dar nu ma mai intereseaza!!! Prea tarziu!
(Psst! Psst! Ti-as fi raspuns ca “Iti multumesc, o sa tin minte.” da’ am promis ca nu mai instalez sistemu’ niciodata, dupa ce mi-a frecat Iaru ridichea… Dreptate si fratie, nene Cattus)
[Eu, uitandu-ma speriat in stanga si in dreapta si plecand pe langa cel mai apropiat perete]

Pui în borcan cestiuni diferite:
- (re)instalarea sistemului
- iaru & frecatul ridichii
- dreptate și frăție

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Care cestiuni diferite? Ca de cand a prins de veste Iaru ca am pus sistemu’ doar pt. o icoana de Mail.app care dadea rateuri a tabarat pe mine mai ceva ca opresiunea comunista. Si dupa ce mi-a smuls de pe buzele-mi uscate de suferinta promisiunea ca nu mai pui sistemu’ altadata decat in cazuri de forta majora, cum sa nu vorbesc in barba si sa nu ma deplasez prelingandu-ma ca o umbra pe langa pereti? Nu-ti dai matale seama ca daca prinde iar de veste ca discut despre cum sa fac back-up la preferinte ca sa le pun la loc dupa o ... reinstalare ... ma… da’ nici nu reau sa ma gandesc… brrrr.
De-aia zic, boier matale, cestiunile in cauza sunt strans legate intre ele. Si-orcum, a prins bine instalarea, ca am mai redus si eu din junk (PPD-uri, fonte si-alte alea).
Multamesc la toata lumea pentru sfaturi. S-a notat totul pentru o, eventuala, necesitate ulterioara.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Steji - 21 August 2006 10:39 PM

Care cestiuni diferite? Ca de cand a prins de veste Iaru ca am pus sistemu’ doar pt. o icoana de Mail.app care dadea rateuri a tabarat pe mine mai ceva ca opresiunea comunista. Si dupa ce mi-a smuls de pe buzele-mi uscate de suferinta promisiunea ca nu mai pui sistemu’ altadata decat in cazuri de forta majora, cum sa nu vorbesc in barba si sa nu ma deplasez prelingandu-ma ca o umbra pe langa pereti? Nu-ti dai matale seama ca daca prinde iar de veste ca discut despre cum sa fac back-up la preferinte ca sa le pun la loc dupa o ... reinstalare ... ma… da’ nici nu reau sa ma gandesc… brrrr.
De-aia zic, boier matale, cestiunile in cauza sunt strans legate intre ele. Si-orcum, a prins bine instalarea, ca am mai redus si eu din junk (PPD-uri, fonte si-alte alea).
Multamesc la toata lumea pentru sfaturi. S-a notat totul pentru o, eventuala, necesitate ulterioara.

Ei, ei,,, mai sare omu’ la supărare, o fi fost supărat și s-a vărsat pe matale

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.10.05

Domnilor, stati asa. Cine vrea poate sa re-instaleze. Cine, nu, NU! Ce atita vorba. Dar sa duci masina la revizie pentru o scama pe volan… hm. Steji, te asigur ca fiecare TREBUIE sa fie liber sa faca exact ce-i place! Doar ca, daca sint intrebat, zic si io cum e mai bine.

2 din 2
2