problema dropbox
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

sunt tare dezamagit de dropbox dupa ce am observat ca mi-a “stricat” foarte multe fisiere text,am ramas uimit cand am vazut numai balarii pe acolo.
nu se intelege oare dropbox cu formatul .txt?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pe langa fisiere cu extensia .txt mai aveam si cu extensia .m si am gasit si din alea stricate :(

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Folosesc Dropbox de ceva vreme, dar nu mi s-a intamplat sa-mi distruga vre-un fisier. Probabil este ceva problema legata de codificarea caracterelor.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu,am modificat acum toate fisierele .txt in .rtf.
daca si asa vor fi probleme e nasol :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Si eu folosesc intens Dropbox via MacBook,iPhone,PowerMacG5 al lui un prieten si eMac si nu am avut deloc asa probleme…prezicez nu am accesat dropbox cu windows poate de aia nu am probleme wink

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nici eu nu am accesat de pe windows,doar de pe macbook,imac si iphone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

DropBox nu șție nimic de formatul fișierelor și nici nu-i pasă de asta. Este cu un layer mai jos.

Dacă ți-a stricat fișierele, înseamnă că dropbox e stricat și dacă problema se manifestă iar, îți va strica orice fel de fișier.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
Aram - 11 Mai 2010 03:40 PM

DropBox nu șție nimic de formatul fișierelor și nici nu-i pasă de asta. Este cu un layer mai jos.

Dacă ți-a stricat fișierele, înseamnă că dropbox e stricat și dacă problema se manifestă iar, îți va strica orice fel de fișier.

Te rog explică mai amănunțit că nu am înțeles idea ta și mă tem că dacă postez ceva aiurea mă fac de râs. wink

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Singurele fisiere stricate au fost cu text in ele,extensia .txt si .m
daca am editat fisiere in dropbox apoi save ar fi asta un motiv?
Dupa o editare am observat ca sincroniza,dar asa era normal.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Da. Este posibil ca editarea fișierului aflat în DropBox să poată fi corupt din cauza fluctuației a traficului de Internet pe frecvența de Upload. Contând totodată aplicația folosită. Eu când editez fișiere .html direct în DropBox folosesc aplicația DashCode.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu am dropbox si pe Windows si nu mi-a stricat nimic pana acum. Reinstaleaza-l.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

ce versiune dropbox folosești? cîteva din versiunile experimentale au avut ceva probleme de “contaminare” a fișierelor, caută pe forumul de pe site-ul dropbox…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Am trimis si fisiere .txt Mac, Windows .rtf, .rtfd. Nu am avut probleme. Dar atentie!!!! Codarea .txt intre Mac si Windows difera si asta nu este din cauza Dropbox-ului. Va trebui sa folosesti pe Mac un software gratuit numit textwrangler, sau mai bine studiaza aici: http://www.mac-forums.com/forums/switcher-hangout/67356-way-convert-mac-txt-files-windows-txt-files.html. Cat despre containere ca .rtfd, fisiere generate de iWork (.pages, .key, .numbers) nu desfa si nu folosi niciodata sub Windows. Le vede ca foldere si odata deschise le vei vedea ca foldere si in Mac. La fel si .app-urile de Mac. Containerele astea este mai bine sa le arhivezi .zip inainte de a le arunca in dropbox.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5