sunt tare dezamagit de dropbox dupa ce am observat ca mi-a “stricat” foarte multe fisiere text,am ramas uimit cand am vazut numai balarii pe acolo.
nu se intelege oare dropbox cu formatul .txt?
Si eu folosesc intens Dropbox via MacBook,iPhone,PowerMacG5 al lui un prieten si eMac si nu am avut deloc asa probleme…prezicez nu am accesat dropbox cu windows poate de aia nu am probleme
Singurele fisiere stricate au fost cu text in ele,extensia .txt si .m
daca am editat fisiere in dropbox apoi save ar fi asta un motiv?
Dupa o editare am observat ca sincroniza,dar asa era normal.
Da. Este posibil ca editarea fișierului aflat în DropBox să poată fi corupt din cauza fluctuației a traficului de Internet pe frecvența de Upload. Contând totodată aplicația folosită. Eu când editez fișiere .html direct în DropBox folosesc aplicația DashCode.
ce versiune dropbox folosești? cîteva din versiunile experimentale au avut ceva probleme de “contaminare” a fișierelor, caută pe forumul de pe site-ul dropbox…
Am trimis si fisiere .txt Mac, Windows .rtf, .rtfd. Nu am avut probleme. Dar atentie!!!! Codarea .txt intre Mac si Windows difera si asta nu este din cauza Dropbox-ului. Va trebui sa folosesti pe Mac un software gratuit numit textwrangler, sau mai bine studiaza aici: http://www.mac-forums.com/forums/switcher-hangout/67356-way-convert-mac-txt-files-windows-txt-files.html. Cat despre containere ca .rtfd, fisiere generate de iWork (.pages, .key, .numbers) nu desfa si nu folosi niciodata sub Windows. Le vede ca foldere si odata deschise le vei vedea ca foldere si in Mac. La fel si .app-urile de Mac. Containerele astea este mai bine sa le arhivezi .zip inainte de a le arunca in dropbox.