Am o problema, ..chiar foarte mare..se pare DIN NOU.:(
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.08

Buna ziua,
De ceva timp tot incerc (“incerc lucruri noi”) sa-mi schimb mac-ul la wireless pe sistem de operare Windows 7. Am si MAC am si Windows 7 instalat. Trebuie sa recunosc, folosesc mai mult Windows, ..obisnuinta probabil, in fine. Vreau sa-mi schimb mac-ul la Wireless Network Connection, am folosit X programe pentru asta, dar n-am reusit. Am folosit recent Technitium MAC address changer, ii dau change mac, ma deconecteaza de la wirlees, ma conecteaza inapoi, imi scrie ca s-a schimbat MAC-ul, dar e la fel (cel vechi e la fel, iar cel nou e inactive cica). Se poate sa-l schimb cumva macu’? Am vreo sansa, sau e IMPOSIBIL? (Btw, am incercat si din MAC, folosit comanda : sudo ifconfig en0 lladdr

o schimba ce-i drept, daca ii dau ifconfig en0 | grep ether e schimbata, ma conectez inapoi la wireless tot pe mac…ma uit la general network information ..si macul e la fel (cel vechi). Asta e la partea cu MAC-ul. Am atashat mai jos o poza dar e de pe Windows, ma intereseaza mac-ul de la Windows OS, daca se poate schimba. Is foarte curios daca exista vreo posibilitate. Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

vezi aici
incerci de mai multe ori si il schimba,stiu din experienta proprie smile
ca sa verifici deschizi un cmd.exe si scri: getmac
bafta!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.11.09

Poti sa incerci si cu asta: http://www.codeproject.com/KB/applications/MacIdChanger.aspx

Probabil ca trebuie lansat cu drepturi de admin ca sa mearga.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

ca sa iei wifi free?

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.08

Buna ziua,
Va multumesc pentru mesaje si sfaturi, ...am reusit intr-un final cu un alt program. Pe nume: AMAC (amac.paqtool.com) am reusit sa schimb mac-ul fara nici o problema si din prima chiar.
Multumesc.