2 din 2
2
reincarcare ipod nano
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

se aplica aceeasi regula ca si la tf mobile de care s-a amintit. acele caracteristici tehnice se ating in conditii ideale, de laborator.daca veti citi cu atentie veti observa ca totul e pe sistemul “UP TO” ... nu-ti garanteaza nimeni, nimic. tf mobile ating nr maxim de ore de functionare intr-un laborator cu temperatura ideala, plin de semnal gsm si multe altele. ele sunt orientative.
eu am un ipod shuffle de 512 pt ca l-am luat cu un pret jenant de mic. de la baetzii de la spania. nu cred ca mi-as fi cumparat. prietena mea are un mp3player de 1gb de o marca usor incerta….a, nu, mi-am amintit, e packard-bell f misto si la un pret bun.
nici eu nu am ureche muzicala asa ca nu pot spune ca se aude bine la ipodul meu fata de mp3playerul prietenei mele. o ureche profi poate observa anumite diferente.
intr-un alt thread am spus acelasi lucru: desi produsele apple sunt bune, sunt si destul de mult umflate dpdv comercial, marketing, pr sau cum vreti sa-i spuneti.
ipodu’ meu se incarca 1 data pe saptamana. nu-l folosesc f mult…cam 1-2h pe zi pe modul shuffle…catre si de la munca, o plimbare mica…chestii ieftine ca sa zic asa….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Problema e daca il tii continuu. Daca nu, tine. Eu am unul Photo (30 G) si tine exact cit zice. 14 ore. Dar astea 14 ore pot sa dureze si o saptamina. Nu ascult niciodata mai mult de o ora continuu. Ca am multe de discutat. Asta e.

2 din 2
2

‹‹ Ultima Thule podcast      denumiri... ››