se aplica aceeasi regula ca si la tf mobile de care s-a amintit. acele caracteristici tehnice se ating in conditii ideale, de laborator.daca veti citi cu atentie veti observa ca totul e pe sistemul “UP TO” ... nu-ti garanteaza nimeni, nimic. tf mobile ating nr maxim de ore de functionare intr-un laborator cu temperatura ideala, plin de semnal gsm si multe altele. ele sunt orientative.
eu am un ipod shuffle de 512 pt ca l-am luat cu un pret jenant de mic. de la baetzii de la spania. nu cred ca mi-as fi cumparat. prietena mea are un mp3player de 1gb de o marca usor incerta….a, nu, mi-am amintit, e packard-bell f misto si la un pret bun.
nici eu nu am ureche muzicala asa ca nu pot spune ca se aude bine la ipodul meu fata de mp3playerul prietenei mele. o ureche profi poate observa anumite diferente.
intr-un alt thread am spus acelasi lucru: desi produsele apple sunt bune, sunt si destul de mult umflate dpdv comercial, marketing, pr sau cum vreti sa-i spuneti.
ipodu’ meu se incarca 1 data pe saptamana. nu-l folosesc f mult…cam 1-2h pe zi pe modul shuffle…catre si de la munca, o plimbare mica…chestii ieftine ca sa zic asa….
Problema e daca il tii continuu. Daca nu, tine. Eu am unul Photo (30 G) si tine exact cit zice. 14 ore. Dar astea 14 ore pot sa dureze si o saptamina. Nu ascult niciodata mai mult de o ora continuu. Ca am multe de discutat. Asta e.