in primul rand dati-mi voie sa spun ca sunteti f rigizi in comunicare cu membrii acestui site.
am postat un anunt(catalindim) si fara sa stiu, el tot disparea (nu stiam ca am lasat un anunt mai jos in pagina, desi eu am scris clar ca se poate sterge! dar se pare ca asta nu conteaza pt voi!) si am repostat si tot asa pana cand am vazut ca nu ma mai pot loga la dvs cu
ip-ul meu, intradevar , MEA CULPA! nu am citit regulamentul, dar fratilor, inaite sa bannezi un ip da si tu un semn, poate ca omul greseste din necunostinta de cauza, nu stiu daca cunoasteti sentimentul dar la mine e prima data si este ciudat, mai ales cand habar nu ai de ce!
sa nu mi spuneti ca voi cititi intoadeauna TOT inainte de AGREE la instalarea unui soft, sa nu mi spuneti ca voi verificati toate regulamentele de pe toate site-urile si forumurile cu care interactionati? ce naiba !? atat vreau de la voi, (SA ANUNTATI IN PREALABIL PE MEMBRUL X, cand greseste!!! ) ca si un membru vechi care are nevoie de ajutorul vostru si voi il bannati fara SA IL ANUNTATI.
intradevar!am avut duplicat la anunt, NU AM STIUT ca nu e voie, dar fiti si voi mai flexibili si nu puneti oamenii la zid din prima
ps. sunt un tanar doctor care se ocupa de oameni si nu are timp sa citeasca tot, dar se pare ca de acum, pe acest site o sa fiu mai atent si
sper ca nu o sa banati si ip ul acesta pt ca nu este calc meu, mai stiu eu de ce sunteti capabili!?
in fine, va rog sa fiti mai flexibli in comunicare, va rog sa puneti un buton de delete la un anunt, va rog sa-mi reactivati contul pt ca nu consider ca este corect, deoarece am scris clar la anuntul initial ‘SE POATE STERGE’!, va rog sa fiti mai ‘user frendly’ cu membrii, de asemenea o interfata mai simpla la forumuri si va rog sa instiintati oamenii inainte sa ii banati
Perfect de acortd , si eu mi am luat un ban de 30 zile , doar pt ca am cerut o invitatie pe un site , iar apoi nu mi a mai raspuns niemni la mailuri, mare dreptate avea cineva cand a zis ca aici daca li se pune pata pe tine fac eicumva sa ti dea ban!
Frumos ... Și pe mine m-a oprit poliția săptămâna trecută. Ziceau că n-am centura pusă. Le-am zis că nu știam că e obligatoriu și în oraș. Și tot am luat amendă. Respectați regulamentul sau luați ban. Cu tot cu IP-ul vostru și eventual cu tot ISP-ul la care vă conectați.
Orice user banat are dreptul în continuare să citească forumul - în special http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/5232/ unde se anunță banările.
În regulament este detaliată modalitatea prin care Administrator poate fi contactat. Crearea de cont clonă nu este o modalitate corectă.
Felicitări pentru înca 30 de zile de ban și blocarea și acelui IP.
Cițiți regulamentul și faceți ce scrie acolo. E simplu.
Nimeni nu a spus sa nu se pedepseasca nerespectarea regulamentului! Ci doar ca cel pedepsit sa fie informat in prealabil. Pedeapsa trebuie sa aiba si un scop didactic. Daca omul nici nu stie pentru ce primeste pedeapsa, probabilitatea este mare ca greseala sa se repete. Daca tot ai adus exemplul cu politia: ai fost informat exact ce ai gresit, nu ti s-a zis “citeste codul rutier”. Asta face diferenta intre bun simt si abuz cu pozitiade administrator.
Nu am citit anuntul de banare. Am reactionat la ceea ce spunea inculpatul: “inaite sa bannezi un ip da si tu un semn, poate ca omul greseste din necunostinta de cauza”.
Cu riscul de a lua ban definitiv sau temporar,imi expun si eu opinia.
@Administrator ai dat un exemplu cam ambiguu sau neconcludent.
Multi useri de aici sau din alta parte sunt membrii si pe alte forumuri,poate nu au gresit sau nu vor gresi in nici unul din ele pentru ca nu incalca vreo regula de baza sau de bun simt pe nici un forum dar nu poti generaliza asta,in exemplul tau aia era legea,universal valabila la orice permis de conducere,indiferent de masina in tara asta.Forumurile nu au o lege stricta si universal valabila,nu poti generaliza regulile acestui forum in toata tara sau lumea.
Persoana in cauza a gresit?poate da poate nu,nu sunt aici sa judec,doar imi exprim o opinie.
Nu fac politie aici dar daca e real ce a spus nu-mi pare vinovat.
Hai sa va dau un exemplu simplu.
Vand ceva ca poate am nevoie urgent de bani sau nu-mi mai trebuie.
Apoi poate ma razgandesc,poate nu mai e urgenta cu banii sau cineva din anturajul meu s-a oferit sa cumpere.
Anunt ca nu mai e si se poate sterge anuntul meu.
Din pacate,dupa un timp apare iar o urgenta financiara sau s-a razgandit cumparatorul si iar voi vinde asa ca postez anuntul iar,poate difera total detaliile ca pret,produse etc.
A cui e vina ?
Eu v-am inteles oarecum ca sunteti mai pretentiosi in anumite privinte, e dreptul vostru,e locul vostru aici dar la unele reguli sunteti oarecum absurzi.
Eu de exemplu sunt utilizator pe multe forumuri asta nu inseamna ca trebuie sa stiu zeci de regulamente,sunt forumuri mai libertine si mai restrictive decat macuser.ro si nu am luat un ban pe nici unul,chiar daca habar nu aveam de regulamentul lor,mergeam pe unul generic.probabil asta o sa fie primul ban ca nu prea va place ca cineva sa aiba o parere diferita de trend.
sigur că ai dreptate
dacă o să te uiți pe forum, vei observa că acestă problemă -a vănzarilor- revine ciclic în discuție
că să nu ne mai justificăm mereu, am făcut un regulament - după unii absurd
bineînțeles că sunt și alte forumuri de vănzări…
dar acest forum funcționează după regulamentul postat aici
urgențele financiare beneficiază de suportul profesional al siteurilor speciale
în rest, majoritatea face trendul, nu?
Oarecum ironic sau sunt paranoic precum UNII?
Asta imi consolideaza o impresie oarecum negativa.
Revin cu intrebarea concreta,vad ca e cazul
Daca omul a specificat ca se poate sterge,unde erau cei ce trebuiau sa-l stearga? E vina lui ca cererea de stergere a fost trecuta cu vederea de catre cei ce acum il baneaza pentru nerespectarea regulilor? De ce se face exces de zel in penalizarea oricarei greseli?
Nu am nici o legatura cu persoana in cauza,unii dintre voi pot vedea si verifica asta,atat timp cat ceea ce a spus este adevarat eu consider ca are (sau a avut) dreptate.
P.S.
Nu m-am referit la forumuri de vanzari,era ceva generic.
Plus ca sunt si pe categorii,mai mari sanse sunt sa vand ceva pe un forum ce e in domeniu nu pe unu’ ce nu are tangenta cu produsul.
revii degeaba
nici măcar nu vrei să te informezi singur, cu ochii tăi, citind posturile
nu se șterge nici un anunț, oricăt ai cere…
nu mai face exces de zel că devii precum unii, cum zici tu
hai mah ca e jenant. adica exista niste reguli. dar un user nu se oboseste sa le citeasca, si cere lucruri imposibile.
ce o sa-mi ceara maine? sa-i spal baia? sa-i scot cainele la plimbare?
userul de mai sus a fost avertizat pe PM. daca venea cu un mail si nu cu clona (si oricat ar zice de neverificarea regulamentelor, clonele sunt intotdeuna interzise pe forumuri) eu zic ca ar fi fost iertat, fara IPuri… sau daca nu, ar fi stat pe tusa o saptamana, doua si asta e… n-a murit nimeni ca nu mai poate scrie pe macuser.ro…
dar cand intri cu picioarele ca sa indrepti o greseala nu mai tine de regulamete ci de bun simt. da email. oke, ti-ai facut clona, da PM. se mai intampla, explica-ne de ce am gresit si poate ai dreptate. adminii au mai cerut scuze pentru greseli si pe mail si pe PM. da, e adevarat.
cat despre urgenta cu banii… sunt muuuuuuuuuuulte situri in care poti vinde urgent un mac. dupa numarul mare de oferte si numarul mic de cereri, as zice ca se vinde chiar greu pe macuser. in fine, cum ziceam mai sus, n-a omorat pe nimeni suspendarea unui cont o saptamana. poti sa citesti, nu poti scrie. si nu-mi imaginez ca e cineva desperat sa scrie doar ca sa ajute comunitatea, poate doar sa vanda ceva…
cat despre avertizat… avertizari sunt. ce vrea userul e sa-i explice cineva de ce-i dispare anuntul scris numai cu CAPS, de ce greseste, dar mai ales de ce nu se poate ce vrea el. si la cei 2-300 de noi useri noi, multi intrand doar sa vanda ceva… administratorii ajung sa faca o munca sisifica. si tot o fac, dar cand le sunt ignorate mesajele… au si alte instrumente. si astea cer timp, dar macar rezolva (macar temporar) problema userului (recidivist )
Eu personal vin pe forumul ăsta pentru că:
- găsesc ce-mi trebuie în materie de informație legată de macuri sau softuri pentru ele, când îmi trebuie, fără să trec prin 100 de pop up uri la anvelope sau reviste cu cică vedete
- îmi place că prin eforturile adminilor este un forum aerisit, fără câmpi bătuți off topic de toți cei care cred că au talent de povestitor
- nu mă spămuiește nimeni cu mii de anunțuri de vânzare de produse Apple la prețuri hiper avantajoase (despre care descoperi curând că nici nu exista mai mult de o bucată pe care vor 50 să o vândă)
Când am venit prima oară am citit regulamentul, m-am informat ce pot să fac și ce nu și am acceptat că pot să iau ban dacă calc în străchini. În fond e un spațiu privat pe care poți să nu-ți faci cont.
Dacă adminii o iau razna și cred că ei sunt stăpânii FORUMULUI și nu îngrijitorii unuia din miile de forumuri suntem toți aici ca să le dăm peste dește. Sper să nu fie cazul pentru că atunci plecăm cu toții și o să le fie rău fără noi.