2 din 2
2
reclamatie si sugestie!:(
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Io v-am zis - mai bine stați departe de vânzări - uite ce discuții inutile se iscă grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Asa este Sergiu, de multe ori ne-ai avertizat ca adminii o iau razna în secțiunea vânzări.
Si acum, pentru cei cu postari sterse la vanzari; exista PM catre Admin ( si io am avut un post sters, am vorbit pe PM, am citit regulamentu de vanzari - pentru celelalte bunul simt este mai important -, dupa care am redirectionat produsul spre vanzare pe okazii ).
In rest, acest post este “vorbe la discuții” ( or sa se mai deschidă si altele pe aceasta tema ).
smile Pentru cei nemultumiti : e o discutie veche pe forum, de acu ceva ani, cum sa vinzi orice produs fără sa ... ; dar mai bine cautați si citiți wink .

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10
Administrator - 07 Mai 2010 11:58 AM

Frumos ... Și pe mine m-a oprit poliția săptămâna trecută. Ziceau că n-am centura pusă. Le-am zis că nu știam că e obligatoriu și în oraș. Și tot am luat amendă. Respectați regulamentul sau luați ban. Cu tot cu IP-ul vostru și eventual cu tot ISP-ul la care vă conectați.

Orice user banat are dreptul în continuare să citească forumul - în special http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/5232/ unde se anunță banările.
În regulament este detaliată modalitatea prin care Administrator poate fi contactat. Crearea de cont clonă nu este o modalitate corectă.
Felicitări pentru înca 30 de zile de ban și blocarea și acelui IP.

Cițiți regulamentul și faceți ce scrie acolo. E simplu.

Am sentimentul (fiind și pățit) că unii pe aici își iau joaca prea în serios. Interdicții pentru membrii, pedepse pentru anunțuri repetate, scrise cu litere mari, ștergere fără aviz etc. Credeam că sunteți oameni serioși nu copii care și-au construit groapa de nisip pe internet. Maturizați-vă și faceți un forum serios. Țineți cont că existența lui depinde de membrii și nu membrii de existența forumului. Mai faceți sondaje, mai consultați oamenii când faceți reguli că nu sunteți stăpânii forumului ci doar administratorii lui. Lăsați jocurile de grădiniță. Iar în privința exemplului cu centura, se potrivește de minune cu chestia aceea: dacă măgarul are urechi lungi nu înseamnă că este iepure. E simplu.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10
AlexBurda - 18 Iulie 2010 03:07 PM
Administrator - 07 Mai 2010 11:58 AM

Frumos ... Și pe mine m-a oprit poliția săptămâna trecută. Ziceau că n-am centura pusă. Le-am zis că nu știam că e obligatoriu și în oraș. Și tot am luat amendă. Respectați regulamentul sau luați ban. Cu tot cu IP-ul vostru și eventual cu tot ISP-ul la care vă conectați.

Orice user banat are dreptul în continuare să citească forumul - în special http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/5232/ unde se anunță banările.
În regulament este detaliată modalitatea prin care Administrator poate fi contactat. Crearea de cont clonă nu este o modalitate corectă.
Felicitări pentru înca 30 de zile de ban și blocarea și acelui IP.

Cițiți regulamentul și faceți ce scrie acolo. E simplu.

Am sentimentul (fiind și pățit) că unii pe aici își iau joaca prea în serios. Interdicții pentru membrii, pedepse pentru anunțuri repetate, scrise cu litere mari, ștergere fără aviz etc. Credeam că sunteți oameni serioși nu copii care și-au construit groapa de nisip pe internet. Maturizați-vă și faceți un forum serios. Țineți cont că existența lui depinde de membrii și nu membrii de existența forumului. Mai faceți sondaje, mai consultați oamenii când faceți reguli că nu sunteți stăpânii forumului ci doar administratorii lui. Lăsați jocurile de grădiniță. Iar în privința exemplului cu centura, se potrivește de minune cu chestia aceea: dacă măgarul are urechi lungi nu înseamnă că este iepure. E simplu.

După o discuție foarte amicală cu Sergiu, chestiunea s-a lămurit într-o oarecare măsură. Rămân la părerea că o comunicare mai bună cu comunitatea și un pic de “glasnost” nu ar strica pentru un forum care altfel eu sunt de părere că este atât de util. Eu vă doresc numai succese. Sper că nu s-a supărat nimeni pe aici de modul lipsit de menajamente în care mi-am spus părerea. Noroc tuturor.  LOL

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

2 din 2
2