Azi mi-a expirat privision profile-ul si l-am reinoit. Aplicatiile mele tot nu se uploadau pe tel asa ca i-am dat un restart. Apoi itunes mi-a aratat mesaju din poza. Ce e de facut? E un 2G cu 3.1.3 fara jb. Si sincer nici nu stiu ce inseamna toate alea, jb, unlock,.... stiu ca abia am reusit sa le fac prima oara si eram fericit ca am scapat de ele pe urma.
iPhone 2 G nu exista oficial la noi asa ca orice sim din RO nu va merge pe el fara UNLOCK. Incearca cu noul spirit sau cu blackra1n (recoamndarea mea) si o rezolvi in 30-40 secunde.
Unlock-ul permite folosirea oricarui sim pe el, JailBreaking-ul permite instalarea de aplicatii nesemnate de apple (luate din afara appstore).
Acum nu mai trebuie compilat firmware-ul, doar downloadezi programul si dai un click!
Nu numai ca spirit face doar jailbreak, spirit NU face activare, deci daca nu ai o cartela de AT&T, degeaba incerci. Pwnage Tool merge doar pe Mac OS si,la fel, nu e o solutie ideala. Iti trebuie ultimul Redsn0w, care face si jailbreak si activare si unlock in 5 min cu cateva clickuri. Daca pot sa te ajut cu ceva fisiere, da-mi un PM.
iPhone 2 G nu exista oficial la noi asa ca orice sim din RO nu va merge pe el fara UNLOCK. Incearca cu noul spirit sau cu blackra1n (recoamndarea mea) si o rezolvi in 30-40 secunde.
Unlock-ul permite folosirea oricarui sim pe el, JailBreaking-ul permite instalarea de aplicatii nesemnate de apple (luate din afara appstore).
Acum nu mai trebuie compilat firmware-ul, doar downloadezi programul si dai un click!
blackrain pare o treaba desteapta, nu stiam de el. cred ca este totusi doar pt 3g si 3gs cu 3.1.2, deci nu scap ieftin :(
Redsn0w este aproape la fel de simplu si nu face aceleasi probleme ca blackra1n. iti trebuie doar un 3.1.2 (nu 3.1.3) official si inca 2 fisiere de cateva sute de kb. face tot singur si nu apar probleme cu wi-fi sau youtube ca la blackra1n.
ok, si cum pun 3.1.2 ?
Urmaresc tutorialul asta http://iclarified.com/entry/index.php?enid=7430
Acum sincer nici nu mai stiu ce am pe tel, i-am dat un restore simplu din itunes, apoi un restore cu 3.1.3 din tutorial, iar la pasul 5 pauza, nu-mi recunoaste IPSW-ul.
Iti trebuie 3.1.3 oficial pe iphone. Apoi deschizi redsn0w si cand dai browse selectezi firmware 1,1_3.1.2, apoi Next, bifezi Install Cydia si Unlock, apoi selectezi BL-39 si BL-46, apoi inchizi telefonul si urmezi pasii de acolo. restul face singur.