Ipad si magic mouse
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 25.03.10

http://gizmodo.com/5534513/heres-an-ipad-controlled-by-a-magic-mouse :D deja lucrurile devin din ce in ce mai interesante cu ipad-ul

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

De ce i-ar trebui unui iPad un mouse tot nu înțeleg… să-l transformăm în laptop?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 25.03.10

pai de exemplu un tip reusise sa porteze pe ipad win xp ... s-ar putea sa ii foloseasca chestia asta… nu stiu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Fmac - 10 Mai 2010 05:53 AM

De ce i-ar trebui unui iPad un mouse tot nu înțeleg…

Din același motiv pentru care marea majoritate a recordurilor din Guiness Book of Records există: pentru că se poate.
Și așa, când e înfipt în Dock-ul cu tastatură, parcă CERE un mouse alături. Dacă ar merge și multitouch-ul pe Magic Mouse (pinch to zoom), ar fi perfect. grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Pentru recorduri de-astea snoabe sunt fanii lui Bill. Eu unul știu o treabă, când deschid MBP deschid și magic mouse-ul, la mobilitate am iPad și/sau iPhone, după caz.
Concluzie, viața e prea frumoasă, simplă cum e ea… wink

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Fmac - 10 Mai 2010 05:53 AM

De ce i-ar trebui unui iPad un mouse tot nu înțeleg… să-l transformăm în laptop?

Eu cred ca-i util sa ai soarec la iPad, cand e pus in docul cu tastatura; sau nu, depinde de fiecare.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Experimentul cu mausul pe iPad e interesant, dar e cvasi-inutil. Cine folosește mai mult timp un iPad va constata că e mult mai ușor să navighezi prin interfața grafică cu degetele decât cu un maus (e și normal, interfața este făcută special pentru “digital” - nu e ca o tabletă cu Windows 7 luat de pe desktop). Eu uneori am reflexul să trag obiectele cu degetul și pe Cinema Display. smile

PS: După cum se observă în filmuleț, scrollul sau swipe-ul se face prin drag cu mausul, ceea ce e groaznic de nasol.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Tudor - ai dock cu tastatură ? Doar cu iPad-ul pus astfel într-un Dock în poziție verticală am eu impresia că e mai incomod de dat cu degetul și devine cât de cât util un mouse. Tu să ne spui de fapt că tu ești cel cu iPad aicea smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, am Dock cu tastatură. Dar tastatura nu e bună decât pentru a scrie pasaje lungi de text, în aplicații făcute special pentru asta (câte editoare serioase de text mai sunt în afară de Pages?). În acele momente oricum interacțiunea cu ecranul se presupune că e minimă. În rest tastatura hardware este un obiect absolut inutil pentru un iPad, la fel ca și mausul.

Da, știu, există tentația de a lega de birou iPadul, la fel ca un computer obișnuit, dar e păcat pentru că acest device chiar nu e făcut deloc pentru așa ceva. Ca să-l mânuiești cu mausul e ca și cum ai manipula obiectele de prin casă folosind un băț în loc de degete. Se poate și asta, dar nu e… natural.

[ Modificat: 11 Mai 2010 01:02 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

‹‹ iPad in Europa      Reclame iPad ››