M-am trezit intr-o zi ca nu mai pot deschide aplicatia. Dadusem buzana imac sa inregistraz un episod la care am lucrat (io-s Gogoasa din Trasnitii) si Surprize, Surprize… Desi am cumparat tv tunerul cu acte in regula de le iStyle si a mers bine merci, dupa ianuarie 2010 nu am mai putut folosi scula. De ce? Pentru ca se comporta exact ca la instalare. Ma plimba prin toate paginile de instalare si apoi se opreste la cea cu serialul. Cum nu mai am decat cd-ul de instalare, dar cutia nu, pe care cred ca era serialul scris, cred ca intampin cea mai nashpa problema, ca nu mai pot trece de etapa asta.
Si totusi…
Ca orice roman, am facut rost de alte seriale, dar ceva tot nu merge. Trec de pagina cu serialul, bifez in urmatoarea ce fel de semnal cuplez la tv tuner, adica ori antena ori cablu, imi cere sa cuplez tunerul la un port usb si… pauza. Nu-l vede. Butonul next ramane impietrit, gri, mort, caput. Iar eu cu buza cat colacul de salvare.
Si nush cum draq s-a intamplat asta, ca nu am acceptat nici un upgrade si chiar asa sa fi fost, de ce sa am nevoie iar de un serial nou.
Plizzzz bre, ma scoate cineva la mal, ca-s in balta rau de tot si colcai de draci. Scula nu fu ieftina si n-o poci folosi.
Daca intri in aplicatia System Profiler (meniul “Mar” din stanga sus, About this Mac si click pe More Info) la sectiunea Hardware/USB, iti apare tunerul pe acolo prin lista de dispozitive conectate?
Ca orice roman, am facut rost de alte seriale, dar ceva tot nu merge. Trec de pagina cu serialul, bifez in urmatoarea ce fel de semnal cuplez la tv tuner, adica ori antena ori cablu, imi cere sa cuplez tunerul la un port usb si… pauza. Nu-l vede. Butonul next ramane impietrit, gri, mort, caput. Iar eu cu buza cat colacul de salvare.
S-ar putea să se fi prăjit jucăria. Am un coleg care a scos și înfipt “live” cablul într-un TV-Mini, a făcut o mică scânteie la inserție și acum face urât de tot.
Când bag cablu de la RCS în tunner luminez camera de câte scântei scoate. Bagă ăștia mult prea mult curent în cablul TV. Le-am făcut o plângere…dar degeaba. În ceea ce privește EyeTV-ul încearcă să îi ștergi preferintele sau poți să încerci Tunnerul și cu alt soft. http://www.apple.com/downloads/macosx/video/thetube.html
a) calculatorul tau nu are impamantare
b) priza de la calculator nu are impamantare
c) instalatia casei nu are impamantare
d) RDS nu are impamantare pe tresa de la cablu
e) undeva, pe traseu, se pierde masa la cablu (merge RF-ul si fara contact galvanic de masa, putin mai prost)
In oricare dintre variante iti recomand sa renunti la utilizarea tunerului/providerului la orice norisor de furtuna umbla pe deasupra, daca tii la viata calculatorului tau si, exagerand putin, la viata ta.
Si eu am aceeasi problema ... am pierdut cutia ... sau de fapt am cutia dar serialul este de la verisunea 2 si ceva ... si nu o gasesc de downloadat nicaieri ... si the tube este tot demo ... tot pe bani ...