iBook HOT
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Salutare
Cu caldura asta de azi ne-a rezolvat pe toti cred, si pe batrinul meu iBook. AM hddul la 52 de grade. Nu pot sa vad restul pentru ca nu-mi arata nici un alt senzor Temperature Montor cu toate ca ar trebui sa fie un senzor macar pe procesor. Oricum frige tot calculatorul si ma gindesc ca nu-i mai merge ventilatorul. In afara de desfacut mai e vro varianta sa verific? HDDul sta neclintit la 52gC ma gindesc ca daca n-ar fi mers ventilatorul ar fi crescut tot timpul temp.
Pe la voi cum e - fara AC evident ... raspberry
Hot day ....

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

caldura mare, monser….

Nici la G4 nu am decat la HDD senzori insa ating unitatea cu piciorul si vad ca e fierbinte…

Oricum… 46 si 51 grade.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Asa-i la mine hardul sta in 48 dar procesorul frige…folosesc temperature monitor lite si la proc imi arata intre 50 si 55 grade….depinde de aplicatii….fara ac sta in 48 dar daca ii dau un joc trece de 50.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
costas - 20 August 2006 07:11 PM

HDDul sta neclintit la 52gC

Daca nu urca temperatura stai linistit ca stie el ce face! Nu te apuca sa-l desfaci…
Si oricum, din cate stiu eu, cand nu mai fac fata ventilatoarele si e prea fierbinte, se inchide singur calculatorul, ca ultima masura de protectie.

Si la mine azi a fript, mai ales ca a muncit din greu PBul si isi incarca si bateria. Noroc ca am AC !
Acum am 24,9 grade in camera si 49 la procesor.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

m-am linistit atunci, multam

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!