Tot ce stiu despre MacGallery este ca in momentul de fata sunt in plina renovare…mi-au spus ca vor face magazinul aka Apple Style. Sa vedem ce va iesi.
Da, remarcasem şi eu asta săptămâna trecută. În plus, iStyle face angajări, deci înclin să cred că e vorba de un al doilea magazin. Sau de redenumirea celui existent.
mi-au spus ca vor face magazinul aka Apple Style. Sa vedem ce va iesi.
Oh boy! Oh boy! Oh boy!
Super tare….eu unu am cam “luat in cap” acest fenomen Apple, mai ales de cand mi-am luat MBP-ul, si sunt super incantat/nerabdator sa vad ce se va inampla cu MacGallry - iStyle
complet de acord cu tine Alex…..
totusi nici IRIS nici noumax nu stau mai bine….
Daca as reusi sa conving cumva pe cineva…..sa lucrez un pik la un design “apple style” nu neaparat copiat cel apple…..
mi-au spus ca vor face magazinul aka Apple Style. Sa vedem ce va iesi.
Oh boy! Oh boy! Oh boy!
Super tare….eu unu am cam “luat in cap” acest fenomen Apple, mai ales de cand mi-am luat MBP-ul, si sunt super incantat/nerabdator sa vad ce se va inampla cu MacGallry - iStyle
Da ce MacBook Pro ti-ai luat…dragut mod de a face switch.
szhoul : da, asta asa e….. poate putem sa-i ajutam
nevrozel: mi-am luat MBP-ul din semnatura. Si da, foarte dragut mod :D ce pot sa zic….. visam de prea mult timp la un mac, iar cand am vazut MBP-ul mi-am zis ca ASTA E.
hmmmm am observat ceva….. interesant….. in momentul in care accesezi http://www.macgallery.ro, uitati-va atent la bara de titlu si vezi vedea Macgallery -> este acum -> iStyle.
Schimbare de brand?