Atunci ce să fac ? Pe care să-l aleg ?
Haris mamă - nu vreau bazookă ca ale tale - vreau ceva mic pe care să-l pot purta în buzunar și să facă niște poze care să se vadă cât de cât pe un ecran TV sau monitor. Dacă ar fi numai soare puternic tot timpul - aș fi mulțumit și cu pozele făcute de iPhone - că le pune coordonate.
Daca tii neaparat la GPS, o sa ma injuri, ca sunt off-topic. Dar uita-te si la Olympus-ul asta: e micro four thirds, adica ar trebui sa bata la curuleț multe scule la pozele in lumina slaba. Mdea, pretul e pret…
Daca tii neaparat la GPS, o sa ma injuri, ca sunt off-topic. Dar uita-te si la Olympus-ul asta: e micro four thirds, adica ar trebui sa bata la curuleț multe scule la pozele in lumina slaba. Mdea, pretul e pret…
Mersi mult - da’ e de ăla la care se scoate obiectivul. Vreau săpunieră. Există oare săpuniere care să facă bine poză în lumină slabă ?
O sapuniera decenta din multe puncte de vedere (si aici vorbesc din experienta, pentru ca mi-am luat de curand una bucata) este Sony HX5V. Are GPS si face poze decente in lumina slaba, avand o functie dedicata pentru asa ceva (Hand-held Twilight). E mult marketing in camera asta, dar una peste alta, mie imi place si face ceea ce-mi doream de la o camera compacta.
Buna ziua tuturor!!
Am si eu o nelamurire si sigur voi v ati lovit de ea.
Am un canon 40d, un Gps Sony si Aperture 3
Nu reusesc sa vad fotografiile pe harta dupa ce import fisierul facut de gps.
Ce trebuie sa fac.
pe harta apar doar traseele.
Cum adaug coordonatele tutuor fotografiilor?
Am mai descoperit Samsung WB650
Dar cei de la Samsung au fost atât de imbecili încât aparatul nu setează ora după GPS.
Și acuma după ce am citit despre E-PL1, numai la el mi-e gândul. Da’ are o mare problemă - capacul de obiectiv - nu are sforicică drept urmare îl voi pierde in primele 5 minute.
Și acuma după ce am citit despre E-PL1, numai la el mi-e gândul. Da’ are o mare problemă - capacul de obiectiv - nu are sforicică drept urmare îl voi pierde in primele 5 minute.
Iti fac eu cadou unul din asta
eu nu le pot suferi, dar cand ana mi-a pierdut unul la d40, am declansat imediat complexul guilt/remorse si a cumparat 2 in loc…