2 din 2
2
Acum, un scurt bilant G5
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Hi hi! Bine zis (dar nu era vina lu’ Apple, ci a lu’ IBM)
Apple a luat doua trinteli zdravene: una de la Motorola, alta de la IBM!
Si alta (cea mai grea) de la Amelio.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Si eu m-am mai linistit cand am vazut benchmarkurile de pe Anandtech, care nu prea scoteau “the latest and the greatest” cu mult in fata masinii mele (dual 2.7). In afara de XCode care intradevar era impresionant printr-o injumatatire a timpului, majoritatea testelor erau imbunatatiri la cateva secunde… care nu conteaza decat in benchmarkuri.
Cu toate astea, eu cred ca Intel a reusit un engineering feat la raportul power/performance. In viitor, pun pariu ca va fi si mai usor sa mai adauge mai multe core-uri pe board.
Nici nu vreau sa ma gandesc cat loc ar fi ocupat 8 procesoare G5 in Powermac-uri… smile probabil ar fi venit sistemul in doua bucati, livrat cu tot cu frigider.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

In orice caz eu cred ca Apple a facut o miscare genial prin mutare pe Intel si cred ca au ales momentul ideal pentru a trece pe Intel, tocmai in momentul cand Intel a reusit in sfarsit sa le dea peste nas celor de la AMD care de cativa ani reuseau sa detina o oarecare superioritate. Dar acum cu core 2 duo (care sper prin ianuarie odata cu leopard sa apara si pe mac-uri) intel a reusit sa bata procesorul minune al celor de la AMD Athlon 64 x2 FX62 care e cam 1100$ cu un procesor de 350$(E6600 care e cel la 2.4 GHZ) si sincer asta e fenomenal
http://www.tomshardware.com/2006/07/14/core2_duo_knocks_out_athlon_64/

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cred ca nici macar Core 2 Duo. Merom, direct! Macar sa fie un pic mai reci, ca e timpul sa-mi schimb masina. Portabila…

2 din 2
2

‹‹ iStyle      Macuser Chatroom ››