1 din 2
1
Iphone developer program
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

Salut,
s-a inscris cineva in programul de developeri pt iphone ?
exista vreo modalitate mai simpla decat cea cu trimisul faxului si asteptat raspuns de la ei ? (e.g plata online cu cardul)

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.09
root - 14 Mai 2010 05:15 PM

Salut,
s-a inscris cineva in programul de developeri pt iphone ?
exista vreo modalitate mai simpla decat cea cu trimisul faxului si asteptat raspuns de la ei ? (e.g plata online cu cardul)

Noi suntem inscrisi, deocamdata pentru Romania nu exista alta posibilitate decat cu faxul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu cred ca exista nici pentru altii. Fax am trimis cu 1$ de pe nu stiu ce site.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

http://www.myfax.com/

De aici am trimis gratis fax cu formularul scanat. Nu este varianta mai simpla pt noi. Suntem in Romania, ghinion. E safe cu trimisul faxului. 2 Ani la rand am platit asa si n-am avut probleme. Succes. O sa ai ceva de asteptat, eventual poti sa dai un telefon dupa vreo o saptamana dupa ce-ai trimis faxu sa urgentezi procesul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

multumesc pentru raspunsuri. la voi cam cat a durat pana cand ati primit raspuns ?

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Anul trecut a durat 17 zile. Anul asta a durat 7 zile:)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.09

La mine a durat 1 zi procesarea cardului.

Waiting for rewiew 7 zile, in rewiew 1 zi.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

Tocmai am reinnoit si eu contractul, este acelasi proces ca si cum ai face unul nou, speram sa dai doar un click si gata. A durat cam 30 de ore. Oare acum dureaza mai putin pentru ca nu mai vine lumea buluc sa se inregistreze sau au marit personalul? Mi se pare cam periculos sa iti vada cineva datele cardului, chiar si de la apple.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Salutare,
Tocmai am primit si eu codul de activare de la apple si am avut o surpriza,am primit urmatorul mesaj:

” We are unable to activate your Apple Developer Program membership.

We are unable to activate your Apple Developer Program membership because we are unable to successfully verify your identity. Please contact us and reference Enrollment ID# ..... for further assistance. “
In sectiunea “member center” spune asa:

“Your credit card and enrollment information do not match. For ID verification purposes, please download and complete this form”
Form-ul este atasat.
A patit cineva asa ceva??

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Moderator

Enrollment id-ul ala e ceva tare dubios, eu n-am vazut sa scrie clar de unde-l iei. Nu mai stiu ce am pus acolo dar a mers. Inteleg ca ai rezolvat daca ai pus intrebarea cu provision profilele?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da,am rezolvat,am sunat la apple si mi-au activat contul.
Credeam ca dezvoltarea aplicatiei e partea mai grea,vad ca pentru mine e mai grea partea cu administrarea profilului developer,e o mare aiureala acolo…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@.ral:cr: ma poti lamuri si pe mine te rog ce am nevoie in Provisioning Portal?
In sectiunea Certificates le am amandoua,si la development si la distribution (cel de la distribution nu imi aduc aminte sa il fi cerut,apare singur? ).
In sectiunea Provisioning am creat 1 profil “Development Provisioning Profiles” asociat cu device-ul pe care testez si un App ID.
In sectiunea Provisioning/Distribution nu am nimic.
As vrea sa stiu ce am nevoie exact pentru a distribui o aplicatie?

Iar mai am o nelamurire legata de xcode/organizer.
Ce face Team Provisioning Profile: * ? E creat automat cand aleg refresh in organizeer/provisioning profiles.
Scuze ca pun atatea intrebari dar sunt putin depasit momentan.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator

Stai linistit ca si mie mi se pare greu de inteles partea asta.
Daca urmezi pasii de pe site trebuie sa-ti iasa, este un tool care te indruma pas cu pas, asa de la mine nu pot sa-ti spun ce trebuie facut.

Pentru distributie iti trebuie alt profil, dar nu e nevoie sa-l folosesti decat cand compilezi aplicatia finala.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pana la distributie mai e,vreau sa fie sigur ca e ok aplicatia,sa o testez putin.
Eu am urmat pasii de pe site iar pentru development cred ca am facut ce trebuie,aplicatia am instalat-o pe iphone,merge ok. Vreau sa mai testez si pe un 3g,pe iphone-ul meu 4 nu ar avea motiv sa nu ruleze ok smile
In plist-ul aplicatiei daca m-am inregistrat ca si persoana fizica la apple cum completez?

Bundle identifier: com.yourcompany.${PRODUCT_NAME:identifier}
Executable file: ${EXECUTABLE_NAME}
Bundle versions string, short:

La yourcompany am inteles ca trebuie numele meu,dar fiind din 2 cuvinte cum scriu? nume_prenume? sau numeprenume?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator

com.yourcompany este o conventie de denumit packageuri cand distribui librarii proprii. Eu am com.ralcr, adica domeniul meu ralcr.com inversat. daca n-ai domeniu pune orice, nume.prenume

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai am o intrebare,in xcode/targets/properties trebuie pe langa identifier sa aleg si executable.
Asta e numele aplicatiei? Trebuie ales ceva gen: “Aplicatia mea” sau numele aplicatiei e numele proiectului ales la inceput in xcode si aici trebuie ales un singur cuvand care va fi folosit pentru: itunes.com/apps/appname ?
Multumesc anticipat!

Semnătură 

1 din 2
1