Problema IHome
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Severin
Macuser din: 06.03.10

Am mai postat de dimineata dar se pare ca postul a disparut in urma back-up-uli forumului.
Am un IHome IP9WRE, nu se aude absolut nimic in difuzoare, exceptie cind volumul este dat la maxim si il scot din priza se aude un pocnet. Momentan nu detin IPhone sau IPod, l-am primit in Franta cind am primit si IBook-ul dar abia azi am facut rost de alimentator si am vrut sa fac o proba.
Intrebarea mea este, radio nu functioneaza independent de faptul ca nu este IPod sau IPhone in dock?
Este posibilitatea sa fac un reset la acest model?
Multumiri!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ar trebui să meargă zic eu ... I-ai pus cablul de antenă ?
http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ihome-ip9-dual-alarm-clock-for-iphone-and-ipod/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Modelul pe care il am eu nu are decit FM, nu are iesirea pentru antena aceea pentru AM, in locul unde se vede mufa pentru conectarea antenei locul acela este plin, nu este decupat astfel ca nu are mufa pentru antena.
Ciudat este, deasemeni, ca nu vrea sa memoreze frecventele pe care le acordez!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Gata, s-a rezolvat si cu memorarea posturilor, jos sub el are un comutator cu trei pozitii: Normal, Hotel Hi, Hotel Lo, nu memoreaza posturile decit pe pozitia normal. Aveti idee ce face acel buton? In pdf nu apare nicaieri!

‹‹ Aparat foto compact cu GPS      traktor ››